Nem lepődnénk meg, ha hirtelen új trend lenne a jellegzetes nyakkendőből.

III. Károly először vett részt nyilvános eseményen azóta, hogy kiderült, rákkal küzd, írtuk meg a napokban. Feleségével, Kamilla királynéval a londoni University College Hospital Macmillan Centre-be látogattak elsőként, ahol rákbetegséggel küzdő pácienseket kezelnek. Az intézményben töltött egy órájuk alatt a királyi pár beszélgetett szakorvosokkal, illetve betegekkel is.

Kapcsolódó: Vilmos herceg nagy bejelentést tett, és ezzel Katalin hercegné állapotára is utalt

Károly itt egy dinoszauruszmintás nyakkendőt viselt:

Károly király/Independent

Rögtön érkezett a reakció

A londoni Természettudományi Múzeum közösségimédiás csapatának annyira tetszett a kiegészítő, hogy az X-en megosztottak egy mémszerű képet az egyik szobor T-Rexükről, amire olyan nyakkendőt Photoshoppoltak, amin viszont Károly feje látható. A poén nagyot ment, mert még a királyi család hivatalos fiókja is újraosztotta azt.

Kapcsolódó: „Miért szakított Katalinnal?” – Vilmos herceg megdöbbentő választ adott a kérdésre

Ezt üzente a király

A dinós nyakkendő állítólag 2023 januárja óta van Károly gardróbszekrényében, akkor templomba menet viselte azt először – Robert Hardman királyi életrajzíró úgy tippel, másfajta jelentése is van a nyakkendőnek. Az uralkodó hivatalos Károly III Rex nevére utal, azon belül is a Rexre, amely latinul a király szó megfelelője.

Hardman szerint akkor viseli ezt Károly király, amikor nagyon jó kedvében van.

Forrás: 24.hu

Kiemelt kép: People