Hogy is van ez? Egyik nap ezt mondják, másik merőben az ellentétét? A brit királyi udvar mostanában nem a következetesség netovábbja.

Nehéz kibogozni az igazságot

Kapcsolódó: III. Károly király állapota rettegésben tartja Vilmost és Katalint: Nagy a félelem a palotában

Tegnap még az a hír járta, hogy a herceg még az idén októberben megtartandó Nemzetközösségi Kormányfői Találkozón sem vesz részt, mert nem akarja feleségét egyedül hagyni. Mindez arra engedett következtetni, hogy súlyosabb lehet Katalin egészségi állapota, mint azt gondoljuk.

Kapcsolódó: Katalin hercegné állapota súlyosabb lehet, mint gondoltuk – Vilmos herceg lemondta egy nagyon fontos programját

Vilmos mégis munkába áll?

Ezzel ellentétben a Hindustan Times-ban már arról írtak, hogy mégis visszatér a herceg a család közéleti feladatainak ellátásához, amit maga Vilmos jelentett be. Ez merőben mást hír, mint ami tegnap napvilágot látott. Az új információk szerint a herceg az élelmiszer újraelosztó jótékonysági szervezet munkájára fog elsődlegesen koncentrálni. Tehát Katalin hercegné állapota talán mégsem olyan válságos, mint az az az előző bejelentés miatt következtetni véltünk.

Kapcsolódó: Vilmos herceg barátai ezért nem kedvelték Katalint: a hercegné nem mindenkit nyűgözött le személyiségével

Elképesztő terheket kell viselnie az uralkodócsaládnak, ez tény. Illetve a hivatalos ügyek intézése most az elsőszülött fiúra és Kamillára hárul, hiszen III. Károly király sem tudja ellátni teendőit, hiszen Katalin hercegnével egyetemben rákos megbetegedéssel küzd. Lehetséges, hogy ők maguk sem tudják mindig, hogyan kezeljék a új helyzeteket, illetve mi várható a következő időszakban. Ráadásul a média is ott liheg a nyakukba, folyamatosan válaszokat várva. A bizonytalanság pedig számos stratégia megalkotására és gyors változtatásokra késztetheti az uralkodó családot.

Forrás: colore.hu