Kiderült, milyen hatással van Károly király állapota Vilmosra és Katalinra.

Kapcsolódó: Tombol a palota: Meghan Markle 1 milliós ruhában szegte meg a szigorú királyi protokollt – a hercegné olyat művelt, amit nem lett volna szabad

Amikor 2022 őszén II. Erzsébet királynő halála után Károlyból király lett, Vilmos herceg is egy lépéssel közelebb került a trónhoz. A trónörökös akkor még bele sem gondolt abba, hogy a vártnál hamarabb lehet belőle uralkodó, azonban ennek gondolata egyre inkább nyomasztja őt és a rákkal küzdő feleségét, Katalin hercegnét is.

Kapcsolódó: Az emberek nagyon dicsérik Katalin hercegnét azért, ahogyan öregszik: “Mint egy normális emberi lény.”

III. Károly király állapota nagy terhet ró Vilmos hercegre és Katalin hercegnére

Tina Brown újságíró és a királyi család szakértője a New York Timesnak írt egy esszét, ahol beszámolt arról, milyen komoly nyomás nehezedett az utóbbi hónapokban a walesi hercegre és hercegnére. Nem elég, hogy Katalin rákos beteg, de még Károly király is kemoterápiás kezelést kap a rákja miatt:

III. Károly rákos megbetegedésének híre ijesztően közel sodorta Vilmost és Katalint a trónra lépéshez, ez pont akkor történt, amikor már évek óta abban reménykedtek, hogy gyermekeiket a nyilvánosságtól távol tudják tartani. Azt mondták nekem, hogy ennek kilátása erős szorongást okozott nekik

– fogalmazott.

Kapcsolódó: Váratlanul megszólalt egy orvos Károly király rákbetegségéről

Azonban nemcsak Károly király állapota miatt érez nagy feszültséget a páros, hanem a királyi család körüli botrányok miatt is. Egyrészt ott van Harry és Meghan, akik az elmúlt években számos alkalommal kellemetlen helyzetbe sodorták a királyi famíliát a kijelentéseikkel.

Másrészt ott van az uralkodó öccse, András herceg, aki a sz*xrabszolgaszigetet működtető Jeffrey Epsteinnel tartott jó kapcsolatot. Ahol az előkelőség is lefeküdt kiskorú lányokkal a szigeten.

Katalin betegsége pedig már csak hab a tortán. Köztudott, hogy a hercegné a család egyik legnépszerűbb tagja, és a monarchia jövője tőle is függ. Brown úgy látja, hogy a hercegi pár még nem készült fel lélekben arra, hogy a trónra lépjenek, a felkészületlenségük pedig csak még nagyobb terhet ró a vállukra.

Forrás: Femina.hu

Kiemelt kép: Tatler.com