Nótár Mary körül hatalmas a botrány, most volt menedzsere vádolja nagyon súlyos dolgokkal.

A 25 éves nő, Hajdrik Lotti több éven keresztül Nótár Mary menedzsere volt, szoros együttműködésben nagyon bizalmas kapcsolatot ápoltak egymással. Majd az énekesnő úgy döntött, megválik tőle és elbocsátotta, amit ő nagyon nehezen dolgozott fel. Azóta is nagyon rossz a kapcsolatuk, sőt, perben is állnak egymással.

Kapcsolódó: Nincs megállás: Kordáék az ünnepi nagykoncertjük után ismét óriási dobással készülnek

Rengeteg pénzzel tartozik az énekesnő

A két nő több mint tíz évig dolgozott együtt, és egyelőre nem derült ki, hogy mi történt, ami miatt ennyire elmérgesedett a viszony. Hajdrik azt állítja, hogy rengeteg pénzzel tartozik neki Nótár Mary, és emiatt perben is állnak.

„Én annyit kértem, hogy ebben az évben még hadd folytassam a munkámat, és amit lekötöttem neki 86 bulit, azt számoljuk el. Ez nem valósult meg”

– hangzott el az állítás a volt menedzser élő Instagram-bejelentkezésében, amiben azt is elmondta, hogy a történtek annyira megviselték, hogy kétszer is pszichiátriára került. Az is rosszul esett neki, hogy ekkor sem számíthatott az énekesnőre.

Kapcsolódó: Jakupcsek Gabriella már 31 éve vannak együtt: Ennek köszönhetik hosszú kapcsolatukat

Fenyegető üzeneteket kapott

A 25 éves nő az előző bejelentkezése után most egy 24 óráig elérhető Instagram-bejegyzésben újra megszólalt. Közölte, hogy két nappal ezelőtt még visszafogott volt, és sok mindent nem árult el, ennek oka pedig, hogy az első videója előtt kapott fenyegető üzenteket egy álprofilról. Majd közölte, őt ez nem ijeszti meg, sőt arra motiválja, hogy kitálaljon az összes részletről, amiről csak tud:

„A live-ot megelőzően kaptam egy ‘noname’ Instagram-fiókból egy üzentet, hogy jól vigyázzak, hogy miket mondok. Azt gondolom, nem sértettem senkit olyan szinten…

Másrészt már nemcsak én voltam fenyegetve, hanem a családom is, az öcsém, az apukámék, anyukámék, már vérfolyásról beszéltek. Én nem fogom magam hagyni!”

– mondta újabb videójában a nő, aki azt is hozzátette, nem szégyelli, mi történt vele.

Kapcsolódó: Hernádi Judit miatt büntetik a lányát: „Nem vagyok baloldali”

Hamarosan beszámol az elmúlt 10 évről

Hajdrik végül azzal zárta gondolatait, hogy mindent el fog mondani az elmúlt tíz évről azért, hogy másoknak is segítsen, de előbb saját magán szeretne, hogy nyugodt legyen a lelke. Hozzátette, hogy nagyon sokan keresték meg a lehetőséggel, hogy náluk mondja el a történetét, de ő a saját közösségi oldalán szeretné ezt megtenni, ha majd eljön az ideje. A nő állításaira Nótár Mary még nem reagált nyilvánosan.

Kapcsolódó: Nincs megállás: Kordáék az ünnepi nagykoncertjük után ismét óriási dobással készülnek

Forrás: origo.hu

Kiemelt kép: Nótár Mary/Instagram