Kiderült, mitől működik a házasságuk.

A médiaszemélyiség és férje, Kliegl Ádám idén ünneplik a 25. házassági évfordulójukat, de már 31 éve annak, hogy együtt vannak. Jakupcsek Gabriella elárulta, néha ő maga is rácsodálkozik, hogyan sikerült idáig eljutniuk.

Kapcsolódó: „Hülye vagy? Komolyan, ez 55 ezer? Ne b*sszál már!” – Majka kiakadt az üzletben, ezt már vele sem csinálhatják

Így látja a műsorvezető

Mint azt a BEST magazinnak mesélte, ennyi házasságban eltöltött év után is vágyik a boldogságra, keresi, kutatja a hétköznapjaikban. Ő és a férje is tesznek érte, ami ugyan gyakran melós, de megéri. Ha van titka a házasságuknak, szerinte az az, hogy hagyják a másiknak, hogy megvalósítsa saját önmagát. A másik tényező pedig a humor:

„Ennyi évet csakis humorral lehet kibírni. Lehet, a mi kapcsolatunk egyik alapja, hogy keveset vagyunk együtt. Ez mindig is így volt. Rengeteget dolgozom, folyton úton vagyok, mindig van egy újabb cél előttem, de ezt Ádám tudja, hisz ismer. És ez fordítva is igaz. De ez csak úgy működik, hogy mindeközben egymás legfőbb szövetségesei vagyunk”

– árulta el Jakupcsek Gabriella.

Kapcsolódó: Schobert Norbi szerint Rubint Réka már 2000-ben havi félmilliót keresett

„A 31 év alatt megszokta már, hogy száguldozom. (…) De olykor azért én is megállok. Kellenek a közös élmények. És élményszerzésekben jók is vagyunk. Legyen az egy családi kiruccanás, egy ebéd a barátainkkal vagy egy hosszabb közös utazás”

magyarázta az interjúban a 61 éves író, műsorvezető, aki egyfajta missziójának tekinti, hogy bebizonyítsa, 40 felett is van élet egy nő számára.

Kapcsolódó: Hernádi Judit miatt büntetik a lányát: „Nem vagyok baloldali”

Forrás: nlc.hu