Az országot elárasztották Erdélyi Mónika 20 kilós fogyásának plakátjai május 1-jén. 15 éves küzdelem végére tehetett pontot az egykori műsorvezető.

Korábban lapunk is megírta, hogy Erdélyi Mónika és Jákob Zoli hetente találkoznak egymással, s már a másik családját és közvetlen környezetét is elég jól ismerik. Mónika szerint semmi több nincs közöttük barátságnál, ám sok mindenben számíthat a milliárdos támogatására.

Mónikának nagy sikerrel indult a május

Beköszöntött a május, Erdélyi Mónika pedig ezennel 20 kilós fogyását is ünnepelhette, amiről közel 300 plakát is tanúskodik szerte az országban. Ezek közül a Mónika Show egykori műsorvezetője két fotón is látszik, mutatva, hány kilót dobott le. Mónikának nagy dolog ez, hiszen egy 15 éves háborúban győzött a kilókkal szemben. A titok egy ismert személyhez fűződik.

Kapcsolódó: Jákob Zoli és Erdélyi Mónika sülve-főve együtt: Egy új szerelem van kibontakozóban?

Szakértőkkel együtt fejlesztettek ki egy módszert

Jákob Zoli, a Nagy Ő sztárja, az ország egyik leggazdagabb embere, akit tűzpiros Ferrarijáról mindenki felismer nemrégiben szélesítette vállalkozási területét. A milliárdos életmódprogramot indított, s egészen Svájcig utazott, hogy bővítse az ezzel kapcsolatos tudását.

Kapcsolódó: Rúzsa Magdi furcsa dolgot észlelt a hármas ikrein: „Ha külső segítség kell, lépni fogok”

„Talán a tehén volt a legszebb jelző, amit rám aggattak”

Mónikának a milliárdos üzletember és egy táplálkozástudományi szakértőkből álló csapat módszerével sikerült elérnie az egészségesebb életmódot és kül. Előtte azonban több kudarcot is át kellett átélnie a médiaszereplőnek.

@jakob.zoli “A fogyáshoz nem a küszködés az egyetlen út!” Fogyókúrás fehérje sütit🍪sütünk Erdelyi Mónikával, akinek sikerült leadnia 20 kg-ot a @luxoya.hu Way of Life programjával👏🏻. A luxoya.hu weblapont tudtok jelentkezni az életmódváltó programra, sőt bajnok- és nagyköveti programra is✌️#életmódváltás #luxoya ♬ eredeti hang – Jákob Zoli

Nem titok, hogy hosszú évek óta ádáz küzdelmet vívok a kilók ellen, ahogyan az sem, hogy nincs mögöttem egyetlen, igazán sikeres fogyókúra sem. Voltak ugyan részsikereim, de nyolc kilónál többet sosem sikerült ledobnom magamról, és azt is kínkeservek árán, hogy aztán pikkpakk vissza is ugorjon

– mesélte Mónika a Borsnak.

„Hogy milyen módszerekkel kísérleteztem? Csak azzal nem, ami nem is létezik…”

– árulta el keserűen Mónika, aki már éppen kezdett beletörődni a folyamatos kudarcokba, amikor Jákob Zoltán felkarolta, majd kivezette a sötétségből. Ez valóban sötét időszak volt a műsorvezető számára, hiszen megalázó kommenteket kapott a külseje miatt.

Kapcsolódó: Hosszú Katinka mától „kisnyugdíjas” lett: 35 évesen élete végéig hatalmas olimpiai járulékra számíthat az úszónő

„Tényleg nagyon csúnya megjegyzéseket kaptam. Talán a tehén volt a legszebb jelző, amit rám aggattak.”

Mint mondta, a milliárdos személyében nem csak egy támogatóra és szakemberre, de egy igaz barátra is lelt.

@jakob.zoli Verseny indul🏎️ @Erdélyi Mónika 😉 #competition ♬ eredeti hang – Jákob Zoli

Utolsó pillanatban jött a segítség

Már ott tartottam, hogy vagy teszek valamit még egyszer, utoljára, vagy elengedem ezt a fogyás témát, és örökre bujkálok majd a fotósok elől, amikor megismertem Jákob Zolit, aki olyan lelkesedéssel mesélt az életmódváltó programjáról, hogy engem is sikerült meggyőznie, így belevágtam

– mesélte Mónika.

A friss barátságról így fogalmazott:

„Zoli igazán jó barát, aki lelkileg is támogatott az úton, ami nem csupán a fogyásomhoz vezetett, hiszen egy teljes és komplex életmódváltáson mentem át, ami látványos reményt hozott”.

Zoli és Mónika barátsága már a januári TikTok-videójukban is megmutatkozott: bár folyton csipkelődnek egymással, nyilvánvaló, hogy egy hullámhosszon vannak.

Forrás: blikk.hu