Szinte felfoghatatlan összegbe került a ház, amit már a magasból is ki lehet szúrni.

Google Earth-ön a luxus villa

Sokan ismerjük és szeretjük a Google Earth egész világra kiterjedő térképét, amellyel a virtuális glóbuszon vándorolva megannyi érdekességet fedezhetünk fel. Ma már talán nem hat úgy az újdonság erejével, ám még mindig találhatunk olyasmiket, amin megakad a szemünk.

Mindez jól jöhet a mindennapokban is, hiszen mielőtt új helyre megyünk, csekkolhatjuk a lokációt, sőt még az utcákon is „végig mehetünk”. Egyesek ugyanakkor mesteri szintre emelték a kíváncsiskodást, és olyan helyeket is kiszúrnak a térképen, ami különben eszünkbe sem jutna.

Kapcsolódó: Óriási botrány törhet ki Orbánék miatt: Mészáros Lőrinc már Horvátországban kotorászik a csápjaival

Mészáros Lőrinc jól elrejtett háza

Most egy meglehetősen különleges videóra bukkantunk, amin Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea hatalmas házát láthatjuk, méghozzá a magasban készült műholdfelvételekről egészen a felismerhetőségig közelített képeken – érdekesség, hogy maga a ház is modellezve van a térképen.

A VIDEÓBÓL KIDERÜL, HOGY AZ INGATLAN BECSÜLT ÉRTÉKE NAGYJÁBÓL 3 MILLIÁRD FORINT LEHET, ÉS MINTEGY 900 NÉGYZETMÉTERES. A LIFTTEL IS RENDELKEZŐ NÉGYSZINTES, ÖRÖKPANORÁMÁS ÉPÜLETBEN WELLNESS-RÉSZLEG, SZAUNA, VALAMINT EGY 14 MÉTERES MEDENCE IS TALÁLHATÓ.

Kapcsolódó: Várkonyi Andrea csalódott? Kiderült, mire vágyik a lelke legmélyén Mészáros Lőrinc

A 12. kerületi ingatlan komoly biztonsági rendszerrel rendelkezhet, a kíváncsi szemek ellen pedig magas kerítéssel és sűrű növényzettel védekeznek. Várkonyi Andrea ritkán ugyan, de bepillantást enged a magánéletükbe, tavaly például megmutatta a díszes karácsonyfájukat.

Kapcsolódó: Nagyon sunnyog a rendőrség: Félnek Mészáros Lőrinctől?

Forrás: promotions.hu