Vidnyánszky Attila maga sem tudja, hogy Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó mit tervez a Nemzeti Színház színpadán történt baleset után.

Vidnyánszky Attila sem tudja, hogy Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó, a Nemzeti Színházban ősszel balesetet szenvedett két színész visszatér-e a teátrum színpadára.

„Úgy tudom, a baleset után Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó fejében is megfordult, hogy már nem térnek vissza a színházba. Érthető, hogy a baleset nagyon megviselte őket, talán nem tudnának jó szívvel visszamenni oda, ahol ez történt velük, ráadásul az eset utóélete is okozhat rossz szájízt nekik”

– ezt már egy bennfentes súgta meg a Blikknek a napokban.

A színházigazgató annyit még elárult a lapnak, hogy folyamatban van a hatósági vizsgálat, és amíg ez zajlik, „minden egyéb másodlagos„.

Mi történt a Rómeó és Júlia előadásán?

Az előadás két kulcsszereplője tavaly ősszel a színpadon szenvedett balesetet, mindketten műtéten estek át. Szász Júlia többször nyilatkozott az átélt traumáról, rendszeresen posztol a közösségi oldalán, felépülése egy-egy pillanatát megosztja a rajongóival. Horváth Lajos Ottó februárban úgy nyilatkozott, hogy a körülményekhez képest jól van, kéz- és lábsérülést szenvedett, a felépülése hosszú időt fog igénybe venni.

Kapcsolódó: Megtörte a csendet a Nemzetiben balesetet szenvedett neves művész

Vidnyánszky Attiláról

Az RTL többször kereste a direktort, a csatorna kérdéseire azonban Vidnyánszky rendre nem válaszolt. A Híradó ezért döntött úgy, inkább személyesen kérdezik a direktort, aki ennek láthatóan nagyon nem örült – számoltunk be róla múlt héten.

„Ennek a csatornának joga nincsen kérdezni! Olyan szinten pusztítják a magyar ember lelkét, maga személyesen is, Ön is”

– kiabálta a riporternek az idegességtől reszketve Vidnyánszky, hozzátéve,

„maguknak arra sem válaszolnék, hogy nappal van, vagy este”.

Kapcsolódó:

Botrány az SZFE-n: Személyi kultuszt építenek a Vidnyánszky Attila által bekebelezett egyetemen