A palotai szóbeszédek szerint Kamilla királyné miatt nem békül III. Károly király a kisebbik fiával, Harry herceggel.

Mint ismert, Harry herceg a feleségével, Meghan Markle-lel már évekkel ezelőtt elhagyta a királyi családot és Amerikába költözött. Ezután egymást érték az általuk gerjesztett botrányok, rossz képet festettek az uralkodói családról, így nagyon megromlott a viszony a családtagok és Harry között. Amíg II. Erzsébet királynő élt, megpróbált a felek között közvetíteni, de sem Károly, sem pedig Vilmos nem volt hajlandó megbocsátani.

Kapcsolódó: Kudarcot vallott Károly és Vilmos: apa és fia dühöng, amiért nem jött össze a terv, amit ketten forraltak ki

Ezt követően már csak abban bízott mindenki, hogy Károly királynak sikerül békét teremteni a családban, főleg azok után, hogy kiderült a rákbetegsége. A királyi család rajongói már reménykedtek abban, hogy talán újra béke lesz, hiszen Harry herceget sokkolta a szörnyű hír.

Ezután mindenki azt gondolta, hogy amikor Harry az általa – rokkant veteránok számára – alapított Invictus Játékok idei megnyitójára hazarepült, végre megtörténik a nagy találkozás. Ám ez megint kudarcba fulladt, a megnyitó idején Károly inkább egy kerti partit szervezett a Buckingham palotába.

Emiatt nem találkozott apa és fia

Most pedig kiderült a furcsa reakciónak a valódi oka. A bennfentesek ugyanis elárulták: állítólag felesége, Kamilla adott ultimátumot Károly királynak, miszerint ha kibékül fiával, ő benyújtja a válókeresetet.

Kapcsolódó: Meglepő dolgot szúrt ki a királyi testbeszéd-szakértő: Jelentősen megváltozott Vilmos herceg és III. Károly király kapcsolata

Kamilla nem szeretne békülni

A királyné nem tudja megbocsátani, hogy Harry herceg milyen ellenséges volt vele annak idején, amikor mindenki őt okolta a megromlott Károly és Diana házassága miatt. Másrészt a pletyka is szárnya kapott, miszerint egyre inkább ő irányítja férjét és ezzel a királyság sorsát is. A beszámolók szerint Kamilla úgy érzi, ha Károly közeledne Harryhez, azzal azt üzenné, hogy nem voltak teljesen alaptalanok Harry és Meghan vádjai, és szerinte ez végképp megingatná a monarchia és az ő tekintélyét.

Forrás: naphire.hu