Közel hét év telt a szakításuk óta, de Bochkor Gábor még mindig viseli a Várkonyi Andreától kapott ajándékot. A Retro Rádió műsorvezetőjének közösségi oldalára is feltöltött fotón jól látható a szimbolikus medál, amelyet korábban együtt viseltek Andreával, akivel 12 évig éltek együtt. Ezt számos, régebben készített fotó is tanúsítja.

Kapcsolódó: Keresztes Ildikót megműtötték, miután daganatot találtak az agyában: Ezt üzeni az embereknek a népszerű énekesnő

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@bochkor_radioshow által megosztott bejegyzés

„Anditól kaptam ezt a nyakláncot. De nemcsak nekem készíttetett, hanem magának és a kislányuknak, Nórinak is. Nagyon kedves dolog volt ez tőle. Mindig viseljük, Andi is, én is”

-nyilatkozta 2010-ben a Borsnak Bochkor. Az ékszer egy vékony, fekete bőrszalagon függő, fehérarany macit ábrázoló medál.

Kapcsolódó: „Milyen fiatalok voltunk és szépek” – Szorcsik Viki 15 évvel ezelőtti közös fotót posztolt a miniszterelnökkel

Nem tudja letenni az ékszert

Bár furcsa, hogy Bochkor Gábor a számára csalódást jelentő szakítás után is viseli Andrea ajándékát, holott megtehette volna, hogy lecseréli az ékszert egy másikra, amely csak a lányára emlékezteti. Ám a rádiós – a megosztott fotó tanúsága szerint – mégsem így tett, sőt, láthatóan büszkén viseli a jelentőségteljes ékszert. Úgy tudni, hogy hiába van vége már több éve a kapcsolatuknak, a rádiós még most sem viseli könnyen, ha a környezetében szóba kerül a volt párja, aki Mészáros Lőrinc oldalán él boldog házasságban.

– Még mindig erős érzelmeket vált ki belőle, ha szóba kerül Andrea, hiszen, nem titok, a szakításuk óriási megrázkódtatás volt a számára, és még mindig van benne egy kis keserűség, csalódottság – mesélte a rádiós egy ismerőse, aki szerint ugyan Bochkor Gábor nyitott lenne arra, hogy egy másik nő oldalán újra boldog legyen, sajnos, a Várkonyi Andreával való szakítás olyan mély sebet ejtett a szívén, hogy nőnek kell lennie a talpán, aki ezt képes lesz begyógyítani.

Kapcsolódó: Német Szilárd megmutatta csinos feleségét: Így nézett ki menyasszonyként Ildikó

– Sokat jelent nekem, nekünk ez a nyaklánc: az összetartozásunk jelképe – magyarázta akkor a rádiós.

Forrás: blikk.hu