Változnak az idők.

Széchenyi Lili inkább vagány stílust képvisel, ám kecses, nőies alakjával jól ellensúlyozza azt.

Kapcsolódó: Lázár János megmutatta ritkán látott feleségét, Zitát: Szokatlan fotót posztolt kedveséről a miniszter

A Szárban sztár leszek! műsorban láthattuk

Széchenyi Lili nevét a Sztárban sztár leszek! negyedik évadában ismerhette meg az ország. Ám az egykori versenyző nemcsak névrokona, de egyenes ági leszármazottja is gróf Széchenyi Istvánnak, akit a mai napig a legnagyobb magyarként tartanak számon. A Sztárban sztár leszek!-ben a húszéves énekesnő gyorsan lenyűgözte a mestereket és a közönséget, ami elég volt arra, hogy a második helyig meneteljen.

Kapcsolódó: Nem tud túllépni a szakításon? Bochkor Gábor még mindig hordja a Várkonyi Andreától kapott nyakláncot (+Fotó)

Bár Lili nem vihette haza magával a fődíjat, a zenélést folytatta, és más tervei is vannak a jövőjére nézve. A Borsnak tavaly szeptemberben elárulta, szociológiával szeretne foglalkozni, emellett pedig, amiért felmenőire emlékezve, ő is szeretne maradandót alkotni:

„Az egyik ilyen eszközöm a zene, emellett pedig érdekel a szociológia és a pszichológia. A tervem, hogy valamilyen módon emberekhez kapcsolódjak, a segítségükre legyek, támogassam őket” – mondta akkoriban a lapnak.

Átlagos körülmények között él

A fiatal énekesnőnek már gyerekkorában elmondták, hogy Széchenyi István leszármazottja, azonban meg kellett érnie ahhoz, hogy megértse, mit is jelent ez. Azt is elmondta, hogy származása ellenére nem kastélyban él, teljesen átlagos körülmények között nevelkedett és legnagyobb bánatára ükapjától nincs semmilyen tárgyi emléke.

Széchenyi Lili a közösségi oldalain nagyon aktív, közel 7500 követőjének rendszeresen posztol élete fontosabb pillanatairól. Az extravagáns énekesnő az utóbbi időben gyakran büszkélkedik tökéletes alakjával, még fehérneműben is megmutatta magát, de az sem ritka, hogy feszülős ruhában hódít a közösségi oldalakon:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Széchenyi Lili (@uvegszemcse) által megosztott bejegyzés

Forrás: Femina.hu

Kiemelt kép: TV2