A bejegyzés szerint egy lakodalomban lehetett a pár.

Lázár János megmutatta ritkán látott feleségét, amikor is egy fotót osztott meg a Facebook-oldalán, amelyen feleségével látható egy autóban napszemüvegben és csokornyakkendőben. Egy lakodalomba igyekezhetett a pár.

Kapcsolódó: Jákob Zoltán volt felesége elárulta: Ezért váltak külön a milliárdossal

Zitával speciálba Hegyen-völgyön lakodalom!

– írta népi szlengjét a politikus bejegyzésében.

Kapcsolódó: Nem tud túllépni a szakításon? Bochkor Gábor még mindig hordja a Várkonyi Andreától kapott nyakláncot (+Fotó)

Próbálnak közelebb kerülni az átlagemberhez?

Több kormánypárti politikus is egy másik, egyre „celebesebb” oldalát mutatja meg a közösségi médiában. Szijjártó Péter például már sokszor osztotta meg a nagyvilággal az utazós „szettjeit”, amelyek többnyire Armani márkájú felsőkből állnak.

Ám a lista tovább bővül, hisz Németh Szilárd is előszeretettel posztolja ebédjeit, amikor az elfogyasztásra váró pacalpörköltjeivel sokkolja a népet, de Orbán Viktor is aktívan él a közösségi média lehetőségeivel, legutóbb egy kiskocsmákban mutatkozott, miközben egy kolbászt majszolt Menczer Tamással.

Kapcsolódó: Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

A Facebook hatékony és hasznos felület a kampánycélokra, a társadalom széles rétege tájékozódhat onnan, ráadásul a követők ismerősein keresztül el lehet érni azokat a választókat is, akik politikailag nem aktívak. Az elmúlt években azonban egyre többen fordulnak el a Facebooktól, különösen a fiatalok nyitnak a TikTok irányába.

Forrás: index.hu