Jákob Zoltánnak volt felesége, Ungár Katalin és két lánya jelentette egykor a családot. Tíz évig voltak együtt, ám a válás kimondása után is jóban maradtak, nyolc éve harmonikus köztük a viszony.

Jákob Zoltán volt felesége

Katalin inkább a háttérben maradt, és nem hangoztatta, kinek a volt neje, a Tények Plusz kamerái előtt azonban mesélt arról, hogy kapcsolatuk ideje alatt épült fel a körömbirodalom. Kiderült, a válásuk óta is Jákob Zoltán márkáin dolgozik.

Kapcsolódó: Nem tud túllépni a szakításon? Bochkor Gábor még mindig hordja a Várkonyi Andreától kapott nyakláncot (+Fotó)

A kezdetekben inkább támogattam, mert jöttek a gyerekek, velük voltam otthon. Amikor másfél éves volt a kisebbik, akkor kezdtem el önállóan dolgozni. Teljesen szabad kezet adott nekem, úgy gondolom, bizonyítottam, hogy jól csinálom, amit csinálok. Onnantól kezdve teljesen egyedül vittem az egyik márkát. Szerintem elég nagyra sikerült varázsolnom.

Kapcsolódó: Német Szilárd megmutatta csinos feleségét: Így nézett ki menyasszonyként Ildikó

Katalin, Jákob Zoltán volt felesége Fotó: Tények Plusz

A márka 13 évig az ő keze alatt működött, és bár a szépségiparban maradt, ma más területen dolgozik.

Mindketten változtunk, a változással egyre távolabb került az értékrendünk, a gondolkodásunk. Kiderült, hogy nagyon mások vagyunk

– mondta arra vonatkozóan, hogy miért váltak el Jákob Zoltánnal.

Kapcsolódó: Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla, a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

Húsz éve ismeri az üzletembert, ezért nem lepődött meg, hogy A Nagy Ő-ben őt és párját hívta be a villába Zoltán, hogy segítsenek döntést hoznia. Katalin drukkol volt férjének, hogy megtalálja a társát, ahogy ő is megismerkedett pár éve Balázzsal. Jákob Zoltán és Balázs jól megérti egymást, közösen is nyaraltak már, amit Jákob Zoltán és Katalin 17 és 14 éves lányai nagyon szeretnek.

Forrás: femina.hu