Dühösek lettek Magyar Péter hívei, elárasztották a politikus oldalát a brüsszeli átverés miatt

Csalódottak, hogy Magyar nem tartja be az ígéretét.

Dühösek lettek Magyar Péter hívei, elárasztották a politikus oldalát a brüsszeli átverés miatt

Bár a kampányban végig azt állította, hogy nem veszi fel az európai parlamenti mandátumát és a magyarországi pártépítő munkára fog koncentrálni, Magyar Péter mégis felveszi a brüsszeli madátumot és kiutazik az EP-be.

A politikus most a fideszes „nemzeti kozultációkat” megszégyenítő manipulált szavazással megerősítteti, hogy bár ő „nem szeretett volna”, de engedve a „népakarat” nyomásának, kimegy havi 6 millió forintért Brüsszelbe.

A szavaztató posztjában Magyar kizárólag pro-érveket sorol fel amellett, hogy miért kellene mégis kimennie az eddigi ígéreteivel szemben, tehát teljesen nyilvánvaló, hogy a kezdetektől ez volt a célja, csak valamiért rafináltnak gondolta magát azzal a taktikával, ha először megpróbálja rejtegetni a hataloméhségét a tömegek előtt. (lásd még első Partizán-interjú: „az viccnek is rossz, hogy én politikusnak álljak”).

Magyar Péter posztja alatt egyre gyűlnek a kommentek, amelyek arra szólítják fel a politikust, hogy tartsa magát az eredeti ígéretéhez, és maradjon itthon. Kezdenek rájönni a hívek, hogy át lettek verve…

Mutatjuk: