Hosszú út volt, ami Mészáros Lőrincig vezetett. Közben sok tapasztalatot szerzett.

Úgy tűnik, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolata remekül működik, dől a pénz, virágzik a szerelem és az üzlet. Ám hosszú út vezetett odáig, hogy a műsorvezetőnőre ismét rátaláljon a nagy Ő. Tapasztalatairól és szerelmi ügyeiről már többször nyilatkozott, amelyekből kiderült az is, hogy önbizalomban sincs hiány. Azt is többször elmondta, hogy szerelemből ment férjhez a gázszerelő Lőrinchez, ám ezt a tényt sokan fenntartásokkal kezeik.

Kapcsolódó: Lázár János megmutatta ritkán látott feleségét, Zitát: Szokatlan fotót posztolt kedveséről a miniszter

Mutatjuk a legemlékezetesebbeket:

„Alapvetés, hogy intellektusban megugorjon egy szintet”

2019-ben a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorában azt ecsetelte, mit keres pontosan egy férfiban. „Az apukám borzasztóan okos ember, végtelenül intelligens és művelt. Én tudom magamról, hogy ezt nagyon keresem férfiakban. Alapvetés, hogy intellektusban megugorjon egy szintet” – árulta el akkoriban.

Kapcsolódó: Teljesen kiakadt Pataky Attila: „Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem elég”

„Aki nem akar ágyba bújni velem, az meleg!”

A műsorvezető 2016-ban a FEM3-on futó Micsoda nők! című műsorban arról beszélgetett vendégeivel, létezik-e férfi és nő között barátság. Várkonyi Andrea arra a következtetésre jutott, hogy igen, bár ritka, mivel a férfiak mindig többet akarnak. „Nagyon sok fiú barátom van, de van köztük olyan, akinek csak csettintenem kellene, hogy legyen valami” – magyarázta a műsorvezető, majd azt is hozzátette, hogy aki nemet mondana neki, az „vélhetően meleg”.

„Ne miattam tegye, ne én taszítsam a válásba”

Várkonyi Andrea saját talkshow-jában rengeteg magánéleti titkot elárult már, például azt is, hogy évekig volt egy nős férfi szeretője, akit azonban nem volt hajlandó arra kérni, hogy váljon el, akármennyire is szerette, erre végül ráment a kapcsolatuk. „Képtelen voltam őt beletolni abba, hogy váljon el, mert ne miattam tegye, ne én taszítsam a válásba. És ebbe beleroppant. Ott álltunk mind a ketten, és nem tudtuk, mi a megoldás. Ezt az egészet mindannyian megsínylettük” – idézte fel a közel 20 évvel ezelőtti történetet.

Kapcsolódó: Rogán Antal megmutatta harmadik feleségét: Így fest az oldalán az elbűvölő szépség, Barbara

„Mélyebb, stabilabb érzésekre vágyom, nem pedig hullámvasútra”

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás 2019 végén találtak egymásra, kapcsolatukról pedig 2020 elején beszéltek először. Akkor a műsorvezető így nyilatkozott a HOT! Magazinnak a sztárfodrásszal való kapcsolatáról: „Tamás olyan férfi, akihez minden tekintetben tudok kapcsolódni. Amit ő tud, amit ő nyújt gondolkodásban, az közel áll hozzám, be tudja indítani az érzelmeimet. Negyven pluszosan már mélyebb, stabilabb érzésekre vágyom, nem pedig hullámvasútra.”

„Én össze is jöttem vele!”

Az is kiderült már, a műsorvezető számára nincs lehetetlen, ha szerelemről van szó! Szintén saját műsorában egyszer a plátói szerelmek volt a téma ugyanis, ekkor az egyik vendég, Dér Heni elárulta, hogy odáig volt a főiskolán az egyik tanáráért. Várkonyi Andrea erre így reagált: „Én össze is jöttem vele! És hat évig együtt voltunk”. Az énekesnő meglepődött a hirtelen jött vallomáson, majd úgy folytatta, mindenáron meg akart felelni a szociológia tanárának, még úgy is, hogy tudta, sosem lesz ebből kapcsolat. Várkonyi Andrea erre annyit mondott: „Miért nem hívtál föl? Mondtam volna, hogy de, lehet!”

Forrás: 168.hu

Kiemelt kep: retropercek.hu