Tökéletesen illenek egymáshoz.

A 49 éves Rogánnak ez a harmadik házassága, korábbi párjaitól, Sonnevend Alexandrától és Gaál Cecíliától eddig három gyermeke született.

Kapcsolódó: Hoppá! Így kapták el Rogánt Antalt Londonban magyar újságírók (videóval)

Titokban lett a menyasszonyból arává

A miniszter nem szokott nyilatkozni a magánéletével kapcsolatban, ám a Blikk a nagy nap után kiderítette: a hölgy 20 évvel fiatalabb a politikusnál. Borsodi lány, Kazincbarcikán érettségizett a helyi gimnáziumban. A hölgy korábban több szépségversenyen is elindult, sőt, manökenként is kipróbálta magát.

Kapcsolódó: Lázár János megmutatta ritkán látott feleségét, Zitát: Szokatlan fotót posztolt kedveséről a miniszter

Hogy Rogán Antal és Barbara mikor ismerkedett meg, arról nincs információ, ám a miniszter 2019 novemberében jelentette be válását Gaál Cecíliával, és egy évvel később már ki is mondta a boldogító igent új kedvesével, Rogán Barbarával.

Kapcsolódó: Bochkor kitálalt: Fiatal szépség rabolta el a 60 éves rádiós szívét, a rajongók szerint sokkal szebb, mint Andi valaha volt

Íme, a pár együtt:

Az internet népe nem rest észrevenni a szembetűnő ellentmondásokat és humorosan felhívni rá a figyelmet. Így többen kiszúrták, hogy Barbara milyen hatalmas változásokon esett át a külsejét illetően, illetve az internetes és a pillanatképek közötti különbséget is:

Fotó: 444.hu

Forrás: blikk.hu