A házi paradicsomlé elképesztően finom, de sok munka van vele. Ha egy kis időt szeretnél spórolni és egyszerűen szeretnél finom és egészséges italt készíteni, érdemes kipróbálnod ezt a variációt.

Kapcsolódó: Nem lehet vele betelni: Réteges, habkönnyű madártejszelet

Elkészítés

A paradicsomot megmostam, forró vízbe tettem pár percre, lehúztam a héját, összedaraboltam és főztem, majd botturmix, teljesen pépesre és meg főztem. Tetszés szerint lehet fűszerezni, sóval borssal attól függően mire szeretnéd használni. Üvegekbe, pici nátrium benzoát a tetejére és száraz dunszt. 30 kg volt, 24 liter lett. Évek óta így keszitem, nincs darálás, paszirozas és nagyon finom.

Kapcsolódó: Így lesz a legfinomabb az uborkasaláta: Ez az egy titkos hozzávaló kell hozzá

Kapcsolódó: Percek alatt kész, finom tésztáját pedig mindenki imádja: Így készítsd el a kefires fánkot

Forrás: minden-egyben.com