Minden terve dugába dőlt Galambos Lajosnak.

Tűkön ülve várta a június végét Galambos Lajos, hiszen úgy volt tervben, hogy ekkor végre hazatérhet a családjához. Végig is járta az ehhez vezető utat, ám a bíróság elutasította kérvényét. Ez azt jelenti, hogy június vége helyett 10 hónap múlva, jövő áprilisban térhet haza a börtönből. A mulatós sztár megtiltotta ügyvédjének és testvérének is, hogy a szabadulásáról nyilatkozzanak. Ezért sejteni lehetett, hogy valami probléma van.

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

Hiába kecsegtették

A zenésznek ez a kérvény volt az utolsó esélye, nem tud többször fellebbezni a döntés ellen, így kénytelen lesz letölteni a rá kiszabott büntetés hátralévő részét, hiába kecsegtették őt azzal, hogy jó magaviselet miatt korábban szabadulhat.

Kapcsolódó: Lagzi Lajcsi megnyugodhat? Ilyen boldog Galambos Boglárka a közel 29 évvel idősebb milliárdos új szerelmével

Galambos Lajos egészsége korábban sem volt teljes, sokat betegeskedett, enni sem tudott, sokat fogyott, de a szabadulás közeledtével már jobb hírek érkeztek az állapotáról. Azonban az ítélet kihirdetésekor Lajcsi szinte idegösszeomlást kapott és teljesen összeomlott.

Kapcsolódó: Megszólalt Galambos Lajcsi: Ez a véleménye lányának kapcsolatáról a milliárdos Csipak Péterrel

Testvére most megszólalt arról, hogyan is viselte valójában a sztár a büntetéséről szóló döntést:

,,Engem hétfőn hívott fel telefonon, nem mondom, hogy vidám volt. Nem számítottam arra, hogy nem engedik ki, bíztam benne, hogy kijöhet, de hát majd meglátjuk, sok víz lefolyik addig a Dunán, mert annyi minden történt már a bátyám ügyében.”

Galambos Boglárka vár az esküvővel

Galambos István több részletet nem kívánt elárulni, testvére határozott kérése miatt, azonban az már ennyiből is látszik, hogy a családot mélyen letaglózta a bíróság döntése. Különösen a lányát érintette rosszul az ügy, aki édesapja szabadulására vár, mert addig nem szeretné szerelmével szorosabbra fűzni a viszonyt. Az esküvővel is mindenképpen megvárnák Lajcsit.

A sztár igen ritkán nyilatkozik, főleg ügyvédje beszél helyette, ám itt kivételt tett és a börtönből készítettek vele egy hosszabb interjút, amit itt tudtok megtekinteni:

Forrás: promotions.hu