A walesi hercegné egyre több helyen tűnhet fel a nyáron.

Nagy meglepetést okozott Katalin hercegné, amikor kiderült, hogy részt vesz Károly király hivatalos születésnapján. Ez volt az első nyilvános megjelenése, hiszen a hercegnét még mindig daganatos megbetegedés miatt kezelik. A közleményében elárulta, idén nyáron több rendezvényen is számítani lehet rá, ám ez nagyban függ az állapotától. A Wimbledon-i népszerű tenisz bajnokságon szintén számítanak rá, a visszatérése azonban még nem biztos.

Kapcsolódó: Válik Vilmos herceg állítólagos szeretője: Ennyit Katalin nyugodt gyógyulásáról – minden áron meg akarja kaparintani a trónörököst a csalfa feleség?

Katalin hercegné visszatérése ettől függ

Ahogyan Károly király, úgy Katalin hercegné is elárulta, lehet számítani a visszatérésre, de jelezte, hogy nem fog minden rendezvényen részt venni. A következő hónapokban még a gyógyulásra szeretne koncentrálni; vannak rosszabb és jobb napjai, és előfordul, hogy kifejezetten gyengének érzi magát. Emiatt pedig csak pár rendezvényen lehet rá számítani.

Kapcsolódó: Ki döntött Katalin hercegné visszatéréséről? Ez történt a háttérben

Katalin hercegné követi az orvosai utasításait, ennek ellenére remélik az emberek, hogy megjelenik majd Wimbledonban. Tavaly is a walesi hercegné adta át a győzteseknek járó trófeákat, így bizakodnak abban, hogy idén szintén megjelenik és elvállalja a feladatot. Ez azonban részben Vilmos hercegtől függ. Az elmúlt években többször is együtt voltak itt, a jelenlegi helyzetben pedig szinte biztos, hogy támogatná a hercegnét.

Vilmos herceg turbó üzemmódban

Vilmos herceg időbeosztása azonban annyira sűrű, hiszen jelenleg egy másik fontos sportrendezvény is zajlik: az angol válogatott továbbjutott a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságon. A walesi herceg pedig a csapat támogatója, így nagy valószínűséggel számítanak a mérkőzéseken a jelenlétére.

Katalin hercegné wimbledoni megjelenését tehát több dolog is befolyásolja. Nem csupán az orvosainak kell engedélyezni, de Vilmos herceg időbeosztásával is össze kell hangolni a dolgokat. A walesi hercegné távollétében egyébként Gloucester hercegnéje adhatja át a trófeákat. Korábban a hercegné volt Lawn Tennis Association elnöke, ám trófeákat még sosem adott át, így ez nagy megtiszteltetés lenne a számára.

Forrás: elle.hu