Sokaknak nem tetszett, ahogy Lagzi Lajcsi viselkedett.

Mint írtuk, hajnalban elhagyta a baracskai börtönt Lagzi Lajcsi, aki pár nappal korábban még azt hazudta, hogy nem fogadták el a kérelmét. Az embereket felháborítja az évek óta tartó hazudozása és önsajnáltatása. „Rejtélyes” betegségére hivatkozva pedig próbálta végig trükközni az időt, hogy ne kelljen leülni a rá kiszabott büntetését.

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

Mindenkit megtéveszt Lagzi Lajcsi?

Korábban azt állította Lagzi Lajcsi és ügyvédje, dr. Csontos Zsolt a reintegrációs kérelmükkel kapcsolatban, hogy sikerre vitték, így a trombitás hamarosan szabadulhat a baracskai börtönből. Ezt követően letagadták, hogy sikerrel jártak volna. Sőt, a trombitás családja állítólag másik ügyvédet is fogadott, mert nem voltak elégedettek az ítélettel, mely elutasította a titokzatos betegségben szenvedő zenész kérelmét.

Korábban az ügyvédje azt közölte, szigorú feltételekkel szabadulhat valaki még abban az esetben is, ha reintegrációs kérelemről van szó. Ez azt jelenti, hogy továbbra is házi őrizetben, fogságban van az elítélt, de saját otthonában is letöltheti a szabadságvesztését.

Sorozatos hazugságokon kapják a mulatóst

Most kiderült, hogy ez ügyben is hazudott Lagzi Lajcsi, hisz állította, nincs tudomása arról, mikor szabadulhat a börtönből. A trombitás tavaly április 26-án vonult be a baracskai börtönbe, áram-, víz- és gázlopás miatt három és fél éves börtönbüntetésre ítélték. A bevonulása óta folyamatosan betegségére hivatkozva sajnáltatta magát és próbált mielőbb szabadulni a büntetés-végrehajtási intézetből. Lagzi Lajcsi a büntetése nagy részét így a börtönkórházban töltötte rossz egészségügyi állapotára hivatkozva, melyhez az is hozzájárult, hogy visszautasította az ottani ételeket, nem tudott enni, így a saját állapotát is ronthatta.


Felháborodtak az emberek Lagzi Lajcsi szabadulásának hírén
Fotó: Forrás: MTI/Lakatos Péter

Össze-vissza ferdíti a valóságot

Mint kiderült, most mégis elfogadták a reintegrációs kérelmét. Elmondása szerint a legutóbbi fellebbezését kiegészítették és már nemcsak egy BV-bíró, hanem egy bírói tanács döntött a sorsáról. Lagzi Lajcsi szabadulása közben is nevetségessé tette magát, hiszen a legnagyobb titokban akart távozni, mégis előre informált újságírókat, akik lefényképezték és beszéltek is vele arról, hogyan szabadult, mit csinált az első napján.

Az embereket felháborítja, hogy Lagzi Lajcsi folyton hazudozik, betegségére hivatkozva sajnáltatja magát, ezért keményen szidják a szabadulásáról szóló hírek miatt:

Ez sem bírja abbahagyni, az önsajnáltatást… Legnagyobb titokban pont volt ott egy fotós, aki titokban lefotózta, hogy ölelkezik egy fával és borjúszemekkel mered a teleobjektívbe?

– kérdezte felháborodottan egy bulvárcsoport tagja.

Na, és már nem is haldoklik, eddig még az volt még a tésztát is pépesíteni kell neki. Orvosi csoda történt!

– írta egy másik felhasználó, aki arra utalt, hogy Lagzi Lajcsi elmondta, hogy otthon már lecsót, rakott krumplit és májgaluska levest is tudott enni, amit gyerekei készítettek neki.

Atyaég, nem kell lélegeztetőmaszk? Nem fullad? Nincs a halálán? Na majd hogy fogja fújni most, nem lesz semmi baja…

– özönlöttek az ehhez hasonló hozzászólások a Lagzi Lajcsi szabadulásáról szóló hírek miatt, volt azonban, aki csak tömören annyit írt: szégyen.

Forrás: origo.hu