Szoboszlai Dominik csinos barátnőjével, Borkával piheni ki az Európa-bajnokságot, a fiatal szerelmesek az Amalfi-parton romantikáznak.

Szoboszai Dominik barátnője

Május végén derült ki, hogy előző barátnőjével, Gécsek Fannival való szakítása után a magyar sztárfocistára, Szoboszlai Dominikra újból rátalált a szerelem. Új kedvese, Buzsik Borka igazi szőke bombázó, aki Németországba is elkísérte szerelmét az Európai Bajnokságra. Ugyan a magyar válogatott nem jutott tovább a csoportmérkőzéseken, csapatkapitányként Szoboszlai Dominik fárasztó időszakot tudhat maga mögött, így kijár neki a pihenés.

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Borci (@borkabuzsik) által megosztott bejegyzés

Elképesztő: Ennyi a sztárgázsija Szoboszlai Dominiknak, neki már nem fog fájni a feje

Elutaztak pihenni

Az egyik legnépszerűbb úti célra, az Amalfi-partra esett a választásuk, ami a dél-olasz régió egyik leggyönyörűbb desztinációja. A szerelmesek egy impozáns hotelben szálltak meg, ahonnan gyönyörű a kilátás Amalfira és a tengerre.

A környéket robogón járták végig, ami Olaszországban igen kedvelt közlekedési eszköz, szerelmébe kapaszkodva, a hátsó ülésről Borka le is videózta a kalandozást.

Szoboszlai Dominik egy hatalmas adag fagyival hűtötte le magát.
Fotó: Instagram/borkabuzsik

Természetesen az olasz gasztronómia fogásait sem hagyhatták ki, remek borokat is kóstolták, illetve a Liverpool játékosa egy extrán különleges fagyit is bevállalt, amit egy hatalmas citrom héjában szervíroztak neki. A videó és még több fotó Szoboszlai Dominik barátnőjének 24 óráig elérhető Insta-storyjában nézhető meg.

Forrás: femina.hu