Habár Harry herceg és Meghan Markle házassága már sok mindent átvészelt, úgy tűnik, hogy a pár másképp képzeli a jövőjét.

Harry és Meghan 2020 márciusában felhagytak a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával, és első gyermekükkel, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral együtt Kaliforniába költöztek.

Harry és a királyi család többi magas rangú tagja között azóta sem rendeződött a viszony. Különösen feltűnő ez a feszültség és elhidegülés Harry és bátyja, Vilmos trónörökös – az Egyesült Királyság majdani soron következő uralkodója – között. Harry megtarthatta a Sussex hercege címet és helyét a brit trónöröklési sorban is, azonban botrányos múltja és a családját ostorozó memoárja miatt kivívta a közvélemény és a brit királyság tagjainak ellenszenvét, folyamatosan nevetségessé teszi magát feleségével együtt.

Harry herceg nem bír tovább így élni

Ennek ellenére III. Károly második fiának honvágya van, jövőbeli tervei között pedig az is szerepel, hogy esetleg visszatérjen az Egyesült Királyságba.

Hiányoznak neki a régi etoni és katona barátai, akik közül sokan nem látogatták meg, mert nem jönnek ki Meghannal.

„Harry eltökélt szándéka, hogy saját állandó otthont találjon az Egyesült Királyságban, részben ezért is folytatja a jogi lépéseket, hogy a brit adófizetők fizessék a biztonságát”

– árulta el Tom Quinn királyi szakértő.

Ezt az állítást Hugo Vickers történész és életrajzíró is megerősítette, azonban hangsúlyozta, hogy ennek körülbelül tíz év múlva van realitása, Meghan Markle viszont nem fog férjével tartani, hisz számára ez a helyzet megfelelő, ezért küzdött, és el is érte.

„Szerintem haza fog jönni.

Ha hazajön, az nagyon jó lesz neki, mert nem fog különösebben akarni semmit, eléggé dühös most”

– kezdte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meghan Markle (@meghan.markle.official) által megosztott bejegyzés

„A király, mint azt már említettem, kitárta előtte az ajtót, hogy ez megvalósulhasson. És korábban olyan jól végezte a munkáját… olyan boldognak tűnt. Általában akkor vagy boldog, amikor a kötelességedet végzed, és másokért teszed ezt.

Én személy szerint úgy gondolom, hogy Harry megijedt attól, hogy elveszítheti Meghant, ami őszintén szólva eléggé ijesztő”

– nyilatkozta a The Sunnak a szakértő.

Harry herceg is csalfa volt?

Egy nemrégiben megjelenő könyv szerint Harry hercegnek volt egy szeretője, aki miatt majdnem elváltak Meghan Markle-el. A hölgy egy modell, Sarah Ann Macklin. Harry habár élvezte a társasgát, az utolsó pillanatban kapott észhez, és szakított a lánnyal.

Angela Levin Beszélgetések a herceggel című könyvében részletesen ecsetelte, hogy a viszony még a pár korai kapcsolatában történt, mikor Sussex hercege párhuzamosan randizott feleségével és szeretőjével.

„Egy zártkörű partin találkoztak.

Harry megszerezte a modell számát, és sms-ekkel bombázta.

De kiderült, hogy ez csak egy fellángolás volt a részéről”

– olvasható a könyvben.

Forrás: origo.hu