Sok mindennel találkozott bent.

Galambos Lajost 14 hónap után váratlanul hazaengedték a börtönből. A mulatós zenész nemrég beszámolt a börtönhónapok tapasztalatairól is. Bőven kapott beszólást, volt, aki azt mondta, hogy köze van Zámbó Jimmy halálához.

Mint arról beszámoltunk, Galambos Lajost 14 hónap után váratlanul hazaengedték a börtönből. A zenész állítása szerint jobb egészségi állapotban távozott, mint amilyennel bement.

Kapcsolódó: Döbbenet: Lagzi Lajcsi mégis visszamegy a börtönbe

A zenész a borsonline.hu-nak mesélt a börtönben elszenvedett atrocitásokról és arról, hogy volt, aki azt állította róla: köze volt Zámbó Jimmy halálához.

Lagzi Lajcsi azt állítja, hogy a börtönben azt mondták, köze van Zámbó Jimmy halálához/Fotó: MTI Fotó: Ujvári Sándor

Kaptam bőven beszólogatást. Sokan csak azért álltak belém, hogy mutassák, ők a valakik. Pedig én igyekeztem egyszerűen viselkedni. Mindenkinek előre köszöntem, mégsem tudtam olyan szerény lenni, hogy ne tűnjek egyesek szemében nagyképűnek. Volt kellemetlenség és hülyeség és volt elmebeteg dolog is bőven. Azt mondta valaki, hogy közöm van Zámbó Jimmy halálához. Olyan is megesett, hogy az ételosztók közül valaki pikkelt rám és azzal is baja volt, hogy a sorban állás közben magam elé engedtem másokat. Amikor pedig mentem ügyvédi beszélőre, az olyan volt, mint egy vesszőfutás. Szinte versenyeztek a rabok, hogy ki tud nagyobbat belém rúgni. Kérdezgették, hogy lekapcsoltam-e a lámpát és később ez fokozódott is. Nem volt jó, de azt gondolom, hogy egy ilyen helyen, ez természetes.

– fakadt ki a mulatós.

Forrás: nuus.hu