Harry herceg megelégelte az elnyomást, kiteregette családja szennyesét. Senkit sem kímélt.

Harry herceget megfosztották szerepétől

Az idősebb testvér szerint a Katalin hercegnével köttetett esküvőjén nem volt teljesen őszinte. Mint azt Harry elmondta, Vilmos vőfélyeként volt jelen a ceremónián, de testvére nem hagyta neki, hogy beszédet mondjon, ami egyébként a feladata lett volna. Ez is rávilágít a királyi családban fennálló szakadék mértékére, amelyet Harry emlékiratában, a Tartalék című könyvben részletezett.

Az esküvőn

A királyi családból kivált Harry szerint hazugság volt, hogy ő kapta a vőfély szerepét, és csak azért állította be őt így Vilmos, hogy elkerülje a médiafelhajtást. Harry azt állítja, hogy ez csupán a show miatt volt és igazából csak testvére közeli barátai mondhattak csak beszédet.

Harry továbbá azt is kifejtette a könyvben, hogy Vilmos a 2011-es esküvője előtt igencsak felöntött a garatra. Túl sok rumot ivott, idegességében nyúlt italhoz

– írja a livemint.com.

Állítólag megemlítette Vilmosnak is, hogy alkoholszaga van, majd mentás édességekkel kínálta meg.

Nem bírják már a média balhéit

Bár a leírtakra Vilmos nem reagált, a bennfentesek szerint az Egyesült Királyságban élőknek elegük van a vádaskodásokból. Vilmos vágyik legkevésbé Harry társaságára, sőt a feleségét sem engedi a közelébe, mert stresszforrásként tekint rá, így a felbukkanására most a legkevésbé sincs szüksége a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnének. Úgy tudni, hogy III. Károly király az egyetlen, aki képes lenne megbocsátani, mivel hiányzik neki a fia, de valószínűleg Vilmos miatt az ő békülésükre sincs sok esély.

Forrás: ripost.hu