Zalatnay Sarolta hazánk egyik legismertebb énekesnője kendőzetlen őszinteséggel vallott a múltbéli dolgairól Hajdú Péter Frizbi című műsorában, amely péntek este 19 órától lesz látható a Frizbi TV YouTube-csatornán. Már meg is jelent a következő adás előzetese, amiből szintén érdekes dolgokra derült fény, sőt az is szóba került, hogy milyen hatalmas külföldi lehetőséget kapott annak idején Cini.

Az énekesnő Hajdú Péterrel arról beszélgetett, hogy annak idején ő volt az ország szexszimbóluma, sőt amikor 50 évesen a Playboyban vetkőzött, akkor minden idők legnagyobb eladását produkálta:

Büszke is voltam rá

– vallotta be Zalatnay Sarolta.

Zalatnay Cini fiatalon

Kapcsolódó: „Azt mondta, menjünk innen, nehogy fellépjünk itt, a pénzt már odaadta” – Szandi kifakadt a koncertbalhéról, utoljára

Más szempontok is domináltak

Az énekesnő arról is beszélt, hogy annak idején nem volt egyszerű előadói engedélyt szerezni. Zalatnay Sarolta elmondta, 17 éves korában az Országos Rendező Irodában azt nézték, hogy ki lát be a szoknyája alá, és akkor megkaphatja az engedélyt, hogy énekeljen.

Az énekesnő ráadásul egyszer megkapta az egyik James Bond-film női szerepét is. Egy „kicsit rosszul beszélő énekesnőt” kellett volna alakítania Sean Connery mellett, ám az az előzetesből nem derült ki, hogy ez a projekt, miért hiúsult meg.

Kapcsolódó:Bochkor Gábor nem bírta ki: megható SMS-t küldött Várkonyi Andreának, amitől újra fellobbantak a régi érzelmek

Ügynökként akarták foglalkoztatni

Zalatnay Sarolta arról is beszélt, hogy ő volt az első a ’70-es években az Omegával, akik kikerültek Angliába a kommunizmusból. A magyar követség adott neki egy fogadást, és akkor mondták neki, hogy kikkel beszélgessen azért, hogy információkat szedjen ki belőlük.

– Ha jól értem, akkor be akartak szervezni ügynöknek, hogy külföldi sztároktól hozzál haza információkat, úgyhogy lefekszel velük?

– tette fel a kérdést Hajdú Péter.

Azt nem mondták, hogy feküdjek le velük, hanem tanácsolták

– válaszolta Zalatnay Sarolta.

Kapcsolódó: Szakított Galambos Lajcsi lánya és Csipak Péter: Meglepő pletykák terjednek, miszerint csak az édesapja miatt járt a milliárdossal Boglárka

Az, hogy végül sikerült-e őt beszervezni ügynöknek. A választ megtudhatja pénteken 19 órától, amikor az egész adás felkerül a Frizbi TV YouTube-csatornára.