Könnyfakasztó: Csodálatosan énekelt a gyógyíthatatlan beteg Céline Dion Párizsban (+videó)

Súlyos betegsége ellenére is lélegzetelállító volt.

Könnyfakasztó: Csodálatosan énekelt a gyógyíthatatlan beteg Céline Dion Párizsban (+videó)

Súlyos betegsége ellenére is lélegzetelállítóan énekelt Párizsban Céline Dion.

A rajongók hatalmas örömére Céline Dion csodálatos és emlékezetes visszatérését láthattuk Párizsban az olimpia megnyitóján.

A zeneművészeti ikon Edith Piaf Hymne á l’amur című klasszikus dalát énekelte, eközben emelkedett a város fölé az olimpiai lángot vivő léghajó és az Eiffel tornyot díszítő olimpiai jelkép.

Az Eurosport YouTube-csatornáján meg is hallgathatod:

Súlyos autoimmun-betegséggel küzd

A csodálatos énekesnő betegsége 2021-ben derült ki, akkor fedte fel a világ előtt, hogy emiatt az izmokat bénító görcsrohamokkal küzd, melyek a legváratlanabb pillanatokban törnek rá. Nagy csapás ez családjának, miután korábban férjét is elveszítette. Gyermekeit igyekezett felkészíteni a rohamokkal járó nehéz helyzetre, korábban ezt nyilatkozta:

„»Ne ijedjetek meg, ha nem tudok beszélni. Anya nem haldoklik. Anya csak nem tudja használni a hangszálait. Ha nem is tudok válaszolni, akkor is lehet, hogy hallak benneteket, csak nem tudok kommunikálni.« Tudják, mit kell tenniük: kihívni a mentőket.”

írta a 168.hu.

Az énekesnő egyik legnagyobb bánata, hogy nem tudta, képes lesz-e még valaha színpadra állni és boldoggá tenni szeretett közönségét.

Igazán felemelő látni, hogy a párizsi olimpia megnyitóján ez sikerült neki és csodás hangjával újra elkápráztatott mindenkit.