Debütál egy új sorozat.

Katalin hercegné szorongani kezdett, miután megtudta, hogy készülőben van egy új sorozat, melynek központjában a királyi család áll. Bár a produkció elméletileg csupán fikció, jó néhány dolog párhuzamba állítható a valósággal.

A Korona után most érkezik egy még nagyobb szabású sorozat, ami az angol királyi család életét járja körül. A Royal Spin című produkció – amiben Omid Scobie, az angol királyi család egyik neves szakértője is közreműködik – egy amerikai sajtóügynökről szól, aki a Buckingham-palotában kezdi meg munkáját. Bár a készítők szerint a történet csupán fikció, Katalin hercegnét ez nem nyugtatta meg.

Katalin hercegné aggódik

Bennfentesek ugyanis megvilágították, hogy a sorozat cselekménye feltűnő hasonlóságot mutat azokkal a tapasztalatokkal, amikről Harry herceg és Meghan Markle számoltak be, miután Amerikába távoztak.

„Bár a műsort fikcióként mutatják be, ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egyes történetszálak közel álljanak a valósághoz, és valódi történésekre utaljanak”

– fogalmazott egy forrás. Ennek hallatán pedig Katalin állítólag szorongani kezdett, hiszen a magánéletük ismét nyitott könyv lesz a nagyvilág számára.

A hercegi párhoz közel álló bennfentes szerint Katalin hercegné „hihetetlenül aggódik” amiatt, hogy a show narratívája milyen hatással lesz megítélésére, különös tekintettel az egészségügyi állapotára, hiszen rákbetegsége miatt jelenleg is kemoterápiás kezelés alatt áll.

A műsor szinopszisa Meghan és Harry történetét tükrözi, miközben egy kitalált dráma mögé bújik, és Kate hihetetlenül aggódik a produkció lehetséges cselekménye miatt

– mondta el a forrás a Closer Magazine-nak.

A bennfentes úgy nyilatkozott, hogy a walesi hercegné most különösen sebezhetőnek érzi magát, és a sorozat miatt nem szeretne felesleges stresszhelyzeteket magának, amelyek negatívan hathatnak a gyógyulására.

A múlt megismétli önmagát?

„Pánik- és rettegéshullámai” vannak azzal kapcsolatban, hogy milyen következményei lesznek, ha a magánélet is belekeverik a sorozatba. Továbbá amiatt is aggódik, hogy a Royal Spin csak tovább fokozza a feszültséget a királyi család, valamint Harry és Meghan között.

Úgy tudni, Vilmos herceg sokkal könnyebben fogadta a hírt, és igyekszik megnyugtatni Katalint is. Ő úgy véli, a közvélemény meg fogja tudni különböztetni a fikciót a valóságtól.

Forrás: glamour.hu