Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok közttel vált országosan ismertté, ám kiderült, mégis majdnem becsődöltek anyagilag.

Megismerkedésük idején Deutsch Anita és Kinizsi Ottó országosan ismert sorozatsztár volt: a Barátok közt szereplőiként minden hétköznap láthattuk őket a tévében. Az ember ezért azt gondolná, nem voltak pénzügyi gondjaik, hiszen sikeresek, a frontvonalban vannak, ám ez mégsem volt így.

Kapcsolódó: Novák Katalinnak nem kell aggódnia a nyugdíjas évei miatt: 8 ingatlannal és 31 millió forinttal vonult el

Kinizsi Ottó jelenleg producerként dolgozik a TV2 Újratervezés című műsorán, amelyben rászoruló családok házait újítják fel. Mint mondta, feleségével át tudják érezni a helyzetet, hiszen az ő életükben is volt olyan időszak, amikor majdnem becsődöltek anyagilag.

Kapcsolódó: Évről évre rosszabb és rosszabb magyar nyugdíjasnak lenni

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó eladósodott

Amikor elkezdték tervezni a közös életüket, először is házat szerettek volna venni. Az akkori anyagi helyzetük miatt viszont egy lepukkant ingatlant tudtak megvásárolni, amelyet a színésznő édesapja és férje újított fel:

Bár „sorozatsztárok” voltunk, ez nem jelentette azt, hogy elöntött bennünket a pénz. Mi is olyan svájcifrank-hitelesek voltunk, akik már visszafizették a hitelüket, és még akkor is annyival tartoztak, mint amennyit eredetileg felvettek

– emlékezett vissza Kinizsi Ottó a Hot! magazinban.

Kapcsolódó: Ezt nem teszi zsebre: Egy valódi kisnyugdíjas helyretette a kevés nyugdíjára panaszkodó Zalatnay Cinit

Csak egy módon megoldani a helyzetüket, hogy eladták a házat, amit kínkeservesen tettek élhetővé:

Majdnem csődbe mentünk, és elvesztettük a házunkat. Eladtuk, és vettünk egy kisebbet, így tudtuk visszafizetni a kölcsön fennmaradó részét.

Majd egy 50 négyzetméteres lakótelepi lakásba költöztek a lányaikkal. Azt hitték, az albérlet borzasztó lesz, de nem így volt:

Egy pici, ötven négyzetméteres lakótelepi lakásban éltünk négyen, egy szobában aludtunk, a gyerekeknek mégis a mai napig onnan vannak a legszebb emlékeik

– árulta el Deutsch Anita a lapnak.

Forrás: femina.hu