Liptai Claudia bikinis fotóit imádják az Instagramon. Elképesztő, milyen jól nézett ki a nyaraláson.

Több szempontból is exkluzív az a poszt, amit Liptai Claudia tett ki a hétvégén: A bejegyzés fotósorozatával szemléltette, hogy fia mennyit nőtt az elmúlt hét esztendőben, másodsorban bikinis alakját is láthattuk.

A képek alapján az 51 éves színésznő-műsorvezető és férje hagyományt teremtettek az elmúlt években a nyaralásuk folyamán: mindig ugyanazon a partszakaszon, ugyanabban a bikiniben, nagyjából ugyanolyan beállításban készítettek fotót Liptai Claudiáról karjában kisfiukkal.

Liptai Claudia, bikinis fotók

Az első oldalon Marci még baba, majd egyre nagyobb, az utolsó oldalon pedig jelenlegi kép látható, amin már nyolcéves, iskolásként:

Alig változott valamit

Amíg Marci egyre nagyobb, addig az édesanyja alig változott valamit. Ezt a képsorozatot egyébként már tavaly is megosztotta, akkor kiderült, a görög vakációjuk során teremtették meg ezt a hagyományt.

Mint ahogy tavaly, most is nagyon jó visszhangot kapott a bejegyzés: Volt, aki megjegyezte, már várja, hogy egyszer csak változzon a beállás, és ne Liptai emelje fel a fiát, hanem fordítva.

Természetesen a műsorvezető alakjára is jöttek a bókok:

„Gyorsan nőnek a gyerekek! Hamarosan a kisfiad fog ölbe kapni téged!”

„Nagyon jó sorozat! Claudia! Még mindig csodálatos NŐ vagy!”

„Nagyon szép és még mindig nagyon csinos vagy! Fantasztikus ügyes vagy, hogy így tudod tartani a formádat! Le a kalappal előtted!”

Forrás: femina.hu

Kiemelt kép: Liptai Claudia/Facebook