Nem küldenek neki megfelelő méretet.

Meghan Markle, bár imádja a divatot, néha még ő is mellényúl: sokaknak szemet szúrt az, hogy Harry herceg felesége az utóbbi időben mintha nem találna magának megfelelő méretű ruhákat. Nadrágjai rendszeresen a földet söprik. Kiderült az is, hogy ezzel nem a lábát takargatja, hanem más oka van annak, hogy ilyeneket hord.

Túl ellentmondásosnak tartják a legnagyobb divatcégek

Túl megosztónak tartják a hercegnőt, ezért elfordultak tőle a nagy divatcéget. Harry herceg felesége az utóbbi időben már csak kisebb, kevésbé ismert márkák darabjait viseli. Azok azonban nem mindig passzolnak rá, ezért előfordul, hogy alacsonyabb termete miatt a nadrágjai a földet súrolják.

Bár Meghan Markle kedveli a hosszú, bőszárú nadrágokat, amelyek most divatosak is. Ezzel nincs is semmi baj, ám az általa hordott darabok bizony nagyok rá. Miért nem szabják rá rendesen?

Azért lehet, mert ezek a ruhák valójában mintadarabok, amelyeket kisebb márkáktól kapott ajándékba és ezeket nem lehet átalakítani.

Kapcsolódó: Ezt már a palota sem hagyta szó nélkül: Meghan Markle 1 milliós ruhában szegte meg a szigorú királyi protokollt

„Tudom, hogy ezek a bőszárú, hosszú nadrágok most nagyon trendik. Ezek uralják az Instagramot és a kifutókat is, nem csoda, ha Meghan tetszését is elnyerték. Kiemelik a derekat és egyfajta mélységet adnak az öltözéknek. Emellett nagyon kényelmesek és igazán lazának érezhetjük benne magunkat. A herceg felesége azonban olyan divatházakkal dolgozik együtt, amelyek valószínűleg nem tudják megoldani, hogy jobban illeszkedjenek a darabok lábai hosszához, ezért tűnnek hosszabbnak a kelleténél”

– nyilatkozta Rochelle White stylist.

Kapcsolódó: Rá sem ismerni Meghanra: Olyan ruhát vett fel a hercegné, ami kiváltotta sokak nemtetszését

Egy másik divattervező, Giorgiana Ramazzotti szerint, Meghan Markle korábban Diort és Givenchyt viselt, ám ezek a divatházak már túl ellentmondásosnak tartják őt ahhoz, hogy mintadarabokat küldjenek neki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meghan Markle (@meghan.markle.official) által megosztott bejegyzés

Forrás: glamour.hu