Sok sztárral egyetemben L.L. Junior is a népszerű Tinder alkalmazáson keresztül szeretne ismerkedni. Kiderült, hogy a zenész nem féltétlenül csak komoly kapcsolatra nyitott.

A Tinder napjaink egyik legfelkapottabb társkereső applikációja, melynek segítségével könnyen kapcsolatba kerülhetünk a nekünk szimpatikus emberekkel. Nem véletlen, hogy egyre több sztár, és magyar híresség is sorra regisztrál az oldalra.

Kapcsolódó: Harmincas fiatalember adta vissza Molnár Piroska fiatalságát: „Nélküle már nem is tudnék létezni”

„Pleasure” néven ismerkedik

Legutóbb a híres rapper, L.L. Junior tűnt fel, aki Pleasure (magyarra fordítva élvezetek, örömök) néven ismerkedik. Az adatlapjából kiderül, hogy a 43 éves férfi komoly kapcsolatot szeretne, azonban semmi jótól nem zárkózik el, akár az alkalmi kapcsolat is szóba jöhet nála. Azonban kérdéses, hogy valóban ő regisztrált-e a társkeresőre, vagy volt valaki, aki visszaélt a nevével – szúrta ki a Bors. Az biztos, hogy az énekes jelenleg szingli, aki nemrég bejelentette, hogy már nem alkot egy párt korábbi kedvesével, Dárdai Blankával.

Kapcsolódó: Kiszel Tünde megmutatta 40 évvel fiatalabb párját: Ő az a jóképű fiatal, aki elrabolta a naptárdíva szívét

Nemrég szakítottak párjával

L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka két évig alkottak egy párt, azonban számtalanszor szakítottak közben, már nem is lehet követni az aktuális kapcsolati státuszukat.

A fiatal énekesnő ezt meg is erősítette a múlt hónapban:

„Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet.

Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni”

– foglalta össze az aktuális helyzetet.

A pletykák szerint az Ázsia Expressz miatt futott végleg zátonyra a kapcsolatukat, ugyanis a többi párnál később, rejtélyes körülmények között csatlakoztak a stábhoz. Állítólag féltékenység állt a szakítás hátterében.

Forrás: origo.hu