Egy jó anya-lánya kapcsolat aranyat ér. Kiszel Tünde és lánya, Hunyadi Donatella között pedig olyan bizalom van, amit sokan megirigyelhetnek.

Kapcsolódó: Donatella bátyja piszkosul jóképű – Kiszel Tünde megmutatta Donatella soha nem látott testvérét

Sokoldalú tehetség Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella. Gyönyörűen énekel, dívaként vonul a kifutón mint modell, tavaly pedig a tánctudását is láthattuk a TV2 Dancing with the Stars című műsorában:

„Mindig nagyon büszke vagyok, és mindig el is érzékenyülök, amikor énekel, táncol vagy modellkedik. Könnyekig hatódom azon, hogy milyen sokszínű és tehetséges a lányom”

– mondta a Ripostnak Kiszel Tünde, akinek nagyon szoros a kapcsolata a lányával.

Kapcsolódó: Kiszel Tünde megmutatta 40 évvel fiatalabb párját: Ő az a jóképű fiatal, aki elrabolta a naptárdíva szívét

Kiszel Tünde 2024-es naptárja Forrás: kiszeltunde.hu

Kapcsolódó: Harmincas fiatalember adta vissza Molnár Piroska fiatalságát: „Nélküle már nem is tudnék létezni”

Barátnők is

„Donatellával barátnők is vagyunk, mindent megbeszélünk egymással. Nagyon szoros és érzelmi a kapcsolatunk. Emiatt sosem volt abból probléma még kamasz korában sem, hogy rá kellett volna szólnom azért, hogy túl merészen öltözködik. Általában inkább a sprotos ruhákat szereti hordani. Amikor viszont színházba, operába vagy templomba megyünk, akkor oda elegáns ruhákat választ.”

Kiszel Tünde és lánya mindent megosztanak egymással

Tünde és Donatella között nem léteznek tabutémák, mindent elmesélnek egymásnak:

„Megtisztel a bizalmával, ami nekem nagyon fontos. Egy édesanyának mindig jó érzés az, ha a gyermeke rábízza például a titkait, vagy elsőként értesít egy fontos dologról. Azokat az értékeket, meg azt az útravalót próbálom neki átadni, amit én is megkaptam drága édesanyámtól.”

Tünde azt is elárulta, milyen sok közös hobbit űznek ketten:

„Mind a ketten nagyon szeretjük a komolyzenét, ezért operába általában együtt járunk. Szeretünk együtt shoppingolni vagy kirándulni, moziba menni. Igazából bármilyen közös programot szívesen csinálunk együtt.”

-tette hozzá a naptárkirálynő.

Teljes az őszinteség

„Szeretem például kikérni a véleményét arról, hogy egy ruha hogyan áll nekem, és ilyenkor kifejezetten el is várom, hogy őszinte legyen.”

Forrás: ripost.hu