Rengeteg helyen jártak már, főleg a tengerentúlon. Korda György és Balázs Klári számára azonban még mindig van pár olyan desztináció, ahova szeretnének eljutni.

Kapcsolódó: Balázs Klári most jelentette be: Korda Gyuri bácsi egészségéről van szó

Korda Gyuri bácsi

Rájuk nézve az embernek azonnal mosolyra húzódik a szája, hiszen csak úgy sugárzik róluk az életöröm, a szeretet, a kedvesség és a pozitivitás. Az egész ország a szívébe zárta a Korda-Balázs házaspárt, így nem csoda, hogy milyen sok köszöntést kapott Balázs Klári a múlt heti születésnapján.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári elárulták, számukra nem olyan volt Párizs, amilyennek várták

Negyvenhárom év alatt rengeteg utat és hasonló meglepetést szerveztek egymásnak. Az egyik ráadásul egy felejthetetlen élmény volt.

Gyuri azt mondta, hogy ki kell mennünk a reptérre reklámot forgatni.

Annyit mondott még, hogy a neszesszeremet azért hozzam el.

Nem értettem, miért mondta ezt, de hallgattam rá. Aztán a repülőtéren derült ki, hogy Milánóba vett jegyet nekünk. Mivel már megírtuk a bakancslistánkat, ez is egy olyan tétel volt, amit kipipálhattam. Csodálatos volt!

– ecsetelte Klári.

Van bakancslistájuk

Ezen a bakancslistán leginkább utazási célok szerepelnek Európán és az országunkon belül. Már több tételt is kipipáltak, de volt olyan hely, amiben egy kicsit csalódtak:

Szerencsére az ízlésünk nagyjából egyforma, mindketten ugyanazokért a helyekért rajongunk. Rómát imádjuk, a Vatikán csodálatosan szép, viszont Párizs nem olyan volt, mint vártuk

– árulta el Gyuri bácsi.

Igen, pedig annyira kíváncsi voltam rá, hiszen a szerelem városa! – vette át a szót Klári.

De sajnos hatalmas volt a tömeg, nem voltak barátságosak, és nem akartak angolul beszélni az emberek. Ráadásul az egyik üzletben ellopták a fényképezőgépemet! Egy nagyon szép bőrtokban tartottam, és mivel az eladón és rajtunk kívül nem láttam mást a boltban, leraktam a gépet a pultra, hogy megnézzek egy szép pulóvert. Mire visszafordultam, már nem volt ott! Hiába beszéltem az eladóhoz, nem értette, mit mondok neki. Nagyon elkeseredtem, ugyanis olyan emlékek voltak benne, amelyek pótolhatatlanok.

-tették hozzá.

„Gyuri lecsókirálynőnek hív”

A nyár azonban nem az utazásokról szól, hanem a fellépésekről, de ezt egyikőjük sem bánja, hiszen imádják a közönségüket:

– Nem azért lépünk fel, mert nyomulni akarnánk vagy ilyesmi, hanem mert megkeresnek, hiszen a közönség igényel bennünket.

Szerintem amikor egy ember elkezd unatkozni, az nagy baj, mert az maga a megöregedés, amikor nincsenek célok, tervek és feladatok. Ott kezdődik a leépülés.

-mesélte Klári.

– Igaz, otthon is mindig van dolgom bőven: megszeretgetni a kutyáimat, megfürdetni őket, rendet rakni, és a többi. Na, meg ott van a főzés is! Gyuri kedvence a lecsó, mindig ezt kéri, engem pedig lecsókirálynőnek hív – nevetett az énekesnő.

„Soha senki sem fog a színpadon rövidgatyában látni”

A nagy meleg sem tartotta vissza őket attól, hogy találkozzanak a közönségükkel. Gyuri bácsi ráadásul ragaszkodott az elegáns öltözékéhez is.

– Ebből sosem engedek! Soha senki sem fog a színpadon rövidgatyában vagy rövid ujjú ingben látni!

Ebben a melegben persze nincs rajtam mindig nyakkendő, de az öltöny elengedhetetlen.

Lehet, hogy ez egy rossz beidegződés, de szeretek elegáns lenni”

– árulta el Gyuri bácsi.