Ízléses virágkompozíciók, amerre csak ellátni. Bódi Sylvi portáját elnézve azonnal feltűnik, hogy a volt playmate imádja a növényeket.

Megmutatta Balatonhoz közeli otthonát Bódi Sylvi, aki egyébként nem túl gyakran oszt meg részleteket a magánéletéről, szúrta ki az Index. A nemrég még Tenerifén nyaraló egykori szépségkirálynő él-hal a kertészkedésért, és ez a mostani fotókon is látszik, a ház körül ugyanis rendkívül ápolt a zöldterület, valamint az épületet is növényik díszítik.

Fotó: Facebook

„Olyan, mintha minden nap esküvői dekorációban élnék”

Odáig vagyok a virágokért, s az idén úgy döntöttem, hogy a házat fehér virág kompozíciókkal »öltöztetem fel«. Olyan, mintha minden nap esküvői dekorációban élnék, imádom, hogy ilyen szép fehér virágok látványában gyönyörködhetek nap, mint nap. Szeretgetem is őket rendesen, hiszen a gondos kezek nélkül nem éreznék magukat ilyen jól

– írta közösségi oldalára a debreceni származású Bódi Sylvi, majd azt üzente a követőinek, hogy aki szeretne hasonlóan gyönyörű kompozíciót a saját teraszán vagy balkonján, vegye fel vele a kapcsolatot.

Forrás: haon.hu