Katalin hercegné döntött, Vilmos kiborult

A brit királyi család élete még mindig lázban tartja a világ legkülönbözőbb pontjain élő bulvárolvasókat. Az uralkodó família nagy szakértője, Robert Jobson most elárulta, hogy Katalin fontos döntésre szánta el magát. Beszámolója szerint már évekkel ezelőtt, II. Erzsébet királynőnek is elmondta, hogy semmiképp sem szeretné a munkát a családja elé helyezni, s prioritásairól úgy tűnik, nemrégiben emlékeztetni kellett az uralkodót is, III. Károly királyt. Rákdiagnózisa óta pedig különösen felértékelődött a három kisgyermekével töltött közös idő.

Arról már korábban is szóltak a hírek, hogy a család kellő odafigyeléssel, türelemmel számolt be a három hercegi gyermeknek édesanyjuk állapotáról, ám az csak most derült ki, hogy Vilmos hogy fogadta a diagnózist. A szakértő Robert Jobson úgy fogalmazott:

– Pusztító volt számára!

Katalin és Vilmos herceg ritkán ölelkezik a nyilvánosságban.

Így tudta meg Vilmos a szomorú hírt

Vilmos herceg a Mirror információi szerint egy hónappal azelőtt értesült Katalin hercegné diagnózisáról, mielőtt nyilvánosságra hozták volna, és éppen egy királyi eseményen vett részt. Az információk a királyi palota környezetéből származnak. Mint írják, Vilmos épp keresztapja, Konstantin görög király ünnepségén volt hivatalos, amikor Windsorból keresték. A hírt meghallva a trónörökös azonnali hatállyal elhagyta a rendezvényt – pedig beszédet kellett volna mondania.

A diagnózist az uralkodói család olyannyira titokban tartotta, hogy még a herceg testvére, Harry is csak a publikus bejelentésből szerzett tudomást a hercegné állapotáról. Majd februárban Katalin hercegné bátorságról tanúskodva, megtörte a pletykákat, és közzétett egy nyilvános videót, amelyben állapotáról számol be:

Vilmossal mindent megteszünk, hogy a családunk védelme érdekében megőrizzük privát szféránkat. Bízunk benne, hogy mindenki megérti, térre és időre van szükségünk, amíg tart a kezelés. A munkámat mindig nagyon élveztem, várom, hogy visszatérjek, amint tudok. Addig viszont csakis a felépülésre koncentrálok

– fogalmazott februárban videóüzenetében Katalin hercegné, aki hozzátette:

együtt érez mindenkivel, aki hasonló betegséggel küzd, de senki se veszítse el a reményt, senki sincs egyedül.

Forrás: borsonline.hu