Kőkemény.

Van, aki egy szál semmiben is szenved mostanában a melegtől, Korda György ezzel szemben ilyenkor is öltönyben jár.

Kapcsolódó: Balázs Klári most jelentette be: Korda Gyuri bácsi egészségéről van szó

Balázs Klári kényelmetlen autóban, Korda György kánikulában

Korda György és Balázs Klári szerepelnek a hot! magazin címlapján. Az apropó Balázs Klári hetvenkettedik születésnapja volt, és az énekesnő többek között arról beszél a lapban, hogy milyen extravagáns ajándékokat szokott kapni a férjétől erre az alkalomra.

„Egyszer kaptam tőle egy gyönyörű, almazöld sportkocsit. Én csak arról tudtam, hogy lesz egy ünnepség, majd aztán megláttam az autót, de eszembe sem jutott, hogy az az enyém, amíg Gyuri oda nem adta a kulcsot. Nagyon szép volt, de annyira alacsony, hogy végül vettünk inkább egy kényelmesebbet”

– emlékszik vissza Balázs Klári.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Hogy bírja?

Az interjú egy másik érdekes részlete az, amire a címben utaltunk. Bár a hőség mindenki szervezetére nézve megterhelő, Korda György akkor sem hajlandó engedni a természet nyomásának. Így beszél erről a témáról:

„Ebből sosem engedek! Soha senki sem fog a színpadon rövidgatyában vagy rövid ujjú ingben látni! Ebben a melegben persze nincs rajtam mindig nyakkendő, de az öltöny elengedhetetlen. Lehet, hogy ez egy rossz beidegződés, de szeretek elegáns lenni.”

Hát igen, Korda György az örök eleganciától az, aki. A 85 éves énekes például néhány napja is a turnébusz előtt is öltönyben fényképezkedett:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Korda György és Balázs Klári (@kordaek.hivatalos) által megosztott bejegyzés