A népszerű sorozat színésznője 51 évesen lett édesanya

Azóta kislányát egyedül neveli.

A népszerű sorozat színésznője 51 évesen lett édesanya

Závodszky Noémi kislánya már négyéves. Ketten élnek a kis Blankával.

A népszerű színésznőt több sikeres sorozatban láthattuk már, így a Família Kft-ben, a Szomszédokban, a Kisvárosban és a Mi kis Falunkban is, Erzsi szerepében. Amellett, hogy a székesfehérvári Vörösmarty Színházban próbál, sok időt tölt kislányával is, akit válása óta egyedül nevel – emlékeztetett a Femina.hu.

Nagyon boldog, hogy édesanya lett

A színésznő 51 éves volt, amikor kislányát örökbe fogadták. Azóta már egyedül neveli négy éves gyermekét.

Nagyon boldog, hogy édesanya lehet, valahol mindig érezte, hogy kislánya lesz majd – árulta el a Meglepetés magazinnak.

„Saját gyermeket nem adott a sors, de nyílt örökbefogadással mégis anyuka lettem 51 évesen. Blankát újszülöttként hoztuk el a kórházból, életem egyik legboldogabb napja volt”

– mondta a lapnak.

Férjével elváltak útjaik

Tavaly februárban váltak el férjével.

Válásáról azt mondta, hogy nem szeretett volna beleragadni egy olyan kapcsolatba, „ami nem építő jellegű, s ami nem működik”.

„Sukorón volt egy házunk, azt eladtuk. Blankával most bérelt lakásban lakunk Székesfehérváron, mert még nem találtuk meg az igazi otthonunkat, de tudom, hogy ez is meglesz, csak idő kérdése.

A sors most arra tanít, hogy nem szabad mindent azonnal akarni, türelmesebbnek kell lennem. Gyakran azt érzem, hogy a lányom egy öreg lélek, aki már többször leszületett a Földre, és most ő tanít engem. Nagyon bölcs, különleges képességgel megáldott, érzékeny gyerek.”

– mesélte a magazinnak.

Kevés segítsége akad

Számára is komoly kihívást jelent a mindennapi logisztika megoldása, a színházi munka és az óvodás kislánya mindennapjainak összeegyeztetése. Édesanyjával sajnos nem ugyanabban a városban laknak, így nem tudnak hozzá „csak úgy átszaladni” – írta le mindennapjaikat a lapnak.

Ám mégis nagyon pozitívan és a megoldásokra törekedve veszi az akadályokat.

A kis Blankát születésnapján, amely pont egy színházi napra esett, a kedvenc unikornis-tortájával lepte meg, minden logisztikai bravúrt bevetve. De a pillanat mindent megért.

Másban is talált boldogságot

Bár kevesen tudják, Závodszky Noémi szertartásvezetőként is dolgozik, ami szintén fontos része az életének.

„Elvégeztem egy szertartásvezetői tanfolyamot, és nagyon tetszik. Esküvőn lenni csodálatos élmény. Mindenki boldog és csupa pozitív energia. Jó érzéssel tölt el, hogy hozzájárulhatok a ceremónia sikeréhez”

– mondta a magazinnak, hozzátéve, hogy feltölti az a tudat, hogy adhat másoknak.