Részegen aludt el az utcán, mentőt hívtak az ismert színészre.

Molnár Gusztáv 250 napot volt az elvonón súlyos alkoholfüggősége miatt

Mint ismert, Molnár Gusztáv alkoholbetegsége miatt már több mint 250 napot töltött az elvonón, tavasszal pedig már egészen úgy tűnt, hogy a színész új életet is kezdett, hiszen a kezelések után rátalált a szerelem és új munkája is lett.

Molnár Gusztáv akkor elmondta, az elmúlt három év pokolian megviselte, jelezte, pihenésre van szüksége. Arról beszélt, hogy mennyire feltölti, amikor kedvesével közösen főznek vagy együtt társasoznak. Mint mondta, régóta egy ilyen meghitt, nyugodt környezetre vágyott.

„Nyilván az elmúlt 3 év egy pokol volt, így most egyfajta megnyugvásra vágyom, hogy hétköznapi életet éljek, ezért hatalmas öröm számomra, hogy főzhetek a kedvesemnek, hogy együtt társasozunk, hogy a szó legjobb értelmében nyugodt életet élünk. Nem titok, az utóbbi években a karácsonyt is egyedül töltöttem, ezért most azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy egy nagyobb lakásba költözünk és az ünnepeket már ott töltjük”

– mondta korábban a súlyos alkoholfüggőségével küzdő színész, aki először januárban beszélt a nyilvánosság előtt új kapcsolatáról.

„Belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe vetett hitemet”

– mondta, hozzátéve, kapcsolatok eleinte barátságként indult, azonban hamar egymásba szerettek párjával. Ám sajnálatos módon augusztusban kiderült, hogy kapcsolatuk véget ért, így már nem alkotnak egy párt Mucsi Dorinával.

Molnár Gusztávot kórházba szállították

A Blikk arról számolt be, hogy a színésznek nemcsak szerelmi élete került válságba, hanem alkoholbetegségével is kénytelen újra felvenni a küzdelmet. A lap megrázó fotókat közölt a színészről, aki a felvételek tanúsága szerint ittas állapotban aludt el a Corvin-negyedben egy kuka mellett. Többek elmondták, még sosem látták ilyen rossz állapotban a színészt, akit mentő szállított kórházba a helyszínről.

A Molnár Gusztávról készült fotók >>EZEN A LINKEN<< érhetők el.