A sussexi páros kíméletlenül bánt Katalin hercegnével.

Bár kevesen lepődnek meg azon, hogy az Amerikában élő Meghan Markle és férje, Harry herceg keresztbe tesz a királyi családnak, hogy ezzel növeljék a saját népszerűségüket, most túlmentek egy határon.

Szeptember 9-én Katalin hercegné és férje, Vilmos herceg közölte felemelő Twitter-videójukban, hogy véget ért Katalin kemoterápiája. A megható bejelentés után 100 perccel (!) a sussexi házaspár le is csapott a hirtelen jött figyelemre, és megosztotta a készülő Netflix-sorozatuk előzetesét.

„Meghan és Harry erkölcstelenül használta ki rákos rokonuk életének legboldogabb napját a saját népszerűségük építésére.”

– amire rögtön reagált a szigetország egyik legismertebb műsorvezetője, Piers Morgan is.

Kapcsolódó: Harry herceg besokkalt: Segítséget kért régi barátaitól, hogy visszatérhessen egykori családjához

Harry herceg és Meghan Markle ellopta a figyelmet Katalin hercegnétől

Piers Morgan, mialatt a támogatásáról biztosította Vilmos herceget és Katalin hercegnét, porig alázta Meghan Markle-t és Harry herceget. Szerinte Harry-ék kihasználták a királyi családra vetülő figyelmet, és a rákos hercegné bejelentésének figyelmét próbálták magukra irányítani.

„Egy dolog vitathatatlan, mégpedig az, hogy a két különböző bejelentés tökéletesen összefoglalja a két házaspár jelenlegi életét. Az egyik oldalon a trónörökös, akinek az egészségügyi gondokkal küzdő felesége szerepel, rendkívül megható, alázatos és inspiráló betekintést nyújtott abba az élethelyzetbe, amikor az ember egy életveszélyes betegséggel küzd, függetlenül a vagyonától, és a korától”

– kezdte beszámolóját a műsorvezető, majd élesen bírálta a sussexi házaspárt.

Kapcsolódó: Kiszivárgott Katalin hercegné rákbetegségéről szóló levele: Nagyon sajnálja

„Ezzel szemben ott van a másik oldal, két elkényeztetett kölyök, aki a királyi kötelességeket és a munkát hagyta ott az önfeledt hollywoodi csillogásért, és émelyítően rosszul időzített önreklámot készített egy olyan sportról szóló sorozatról, amelyet csak milliomosok szoktak játszani.”

-közölte.

A Cristiano Ronaldóval készített interjújával nemzetközi ismertséget szerző műsorvezető szerint két oka lehetett a sussexiek bejelentésének, és egyik sem biztató.

Függetlenül attól, hogy Meghan és Harry szándékosan akarta elrontani Katalin és Vilmos bejelentését a promócióval, vagy csak tőkét akart kovácsolni a megatonna nagyságú globális figyelemből, olyan hatást gyakorolt, mint a nem kívánt galambkaki a járdán

– zárta fejtegetéseit Piers Morgan, akinek a szavait a DailyStar idézte.