Miután Kamilla örök hűséget fogadott Károlynak, elmondta véleményét fiáról is.

Ez nem tetszett neki

Kamilla jelenleg az Egyesült Királyság királynéja, ám megítélése még a családon belül sem volt mindig pozitív. Bár Károly a kezdetektől próbálta védeni szerelmét, Vilmos és Harry, valamint a néhai Erzsébet királynő és Fülöp herceg is nehezen fogadták el, hogy a király volt szeretője, Kamilla beházasodott a famíliába. A brit népről már nem is beszélve.

Kapcsolódó: Harry herceg besokkalt: Segítséget kért régi barátaitól, hogy visszatérhessen egykori családjához

Sokáig őt hibáztatták azért, hogy Diana és Károly házassága tönkrement. Továbbá azzal is gyanúsították az emberek, hogy köze lehet Diana halálához. Egy biztos, Károly fiai kezdetben nem kedvelték mostohaanyjukat, ráadásul Kamillának is megvolt a véleménye a hercegekről, különösképp Vilmosról, amit barátaival is megosztott.

Bár ma már Kamilla remek kapcsolatot tart fenn Vilmossal és Katalinnal is, Harryhez sosem sikerült közel kerülnie.

Kapcsolódó: Kiszivárgott Katalin hercegné rákbetegségéről szóló levele: Nagyon sajnálja

Vilmos tényleg ilyen otthon?

A királyné meglepő módon, kezdetben Vilmossal sem volt kibékülve. A 2005-ös esküvője után brutális véleményt fogalmazott meg barátainak a trónörökös személyiségéről .

„Vilmosnak van egy másik oldala is azon kívül, amit a nyilvánosság előtt mutat. Nagyon indulatos ember”

– vallotta be Kamilla annak idején.

Ennek oka, hogy a királynét elborzasztotta az az üvöltés és őrjöngés, amit néhány esetben Vilmos produkált egy-egy családi vita során. Károly nejének beszámolója szerint a drámák olykor falrengetőek voltak: Vilmos kiabált, a király (akkor még herceg) pedig rendre engedelmeskedett neki, így végül a trónörökös akarata érvényesült – írja a Mirror.

Forrás: femina.hu