Idén több jelentős évfordulót is ünnepelt Szikora Róbert.

A neves zenésznek például a 70. születésnapja és 50. házassági évfordulója is ez évre esett, melyekről az Adom a napom adásában mesélt Geszti Péternek.

Házasságáról mesélt

Az R-GO frontembere, Szikora Róbert a hűséget mindig elsődlegesnek tartotta, úgy véli, hogy ez egy tudatos döntés, amit ha az ember elhatároz, azt be is tartja.

Soha nem csábultam el, mert a hűség döntés kérdése. A jogod természetesen megvan, hogy ha megtetszik egy lány, akkor azt megjegyzed, de ennél tovább nem szabad menni

-mesélte az énekes

Felesége, Zsuzsa, aki távol él a nyilvánosságtól, mindig is óvónőként dolgozott, és Robi elmondása szerint ő az a stabil támasz, aki mindig mellette áll.

Kapcsolódó: Szakított Galambos Lajcsi lánya és Csipak Péter: Meglepő pletykák terjednek, miszerint csak az édesapja miatt járt a milliárdossal Boglárka

Kapcsolatuk gyerekkorukban kezdődött, amikor még szinte szomszédok voltak

„Ő kerüli a nyilvánosságot, nem szeret szerepelni. Még Rákospalotán találkoztunk szinte gyerekként. A Jóisten nem bízta a véletlenre, mert a szomszéd utcában lakott. Azóta az én feleségem, szerelmem életem párja. Együtt kezdtük az életünket, és együtt is fogjuk befejezni! Nem is tudnék elszámolni saját magammal, a lelkiismeretemmel, ha felrúgnám a házasságomat.”

-fejtette ki az énekes.

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

Forrás: kiskegyed.hu