Vajna Tímeának újabb esküvője lesz: Itt lesz a luxuslagzi (+ fotók)

Egy másodikat is szeretne.

Vajna Tímeának újabb esküvője lesz: Itt lesz a luxuslagzi (+ fotók)

Vajna Tímea nemrég ünnepelte első házassági évfordulóját üzletember férjével, Ráthonyi Zoltánnal.

Akkor egy zártkörű és meghitt szertartás keretében házasodtak össze, amit nagy titokban tartottak. De most Vajna Tímea elárulta, hogy egy nagyobb esküvőt szeretne, erről képeket is posztolt, amiken jól látszik, igazi luxus körülmények között tartanák a következő lagzit.

Meglepő volt, hogy férjhez ment

A nyilvánosság nagyon meglepődött, amikor Vajna Tímea tavaly év végén bejelentette, hogy ismét férjhez ment. Márcsak azért is volt váratlan a hír, mert dúsgazdag debreceni üzletemberrel, Ráthonyi Zoltánnal sok hullámvölgyet élt meg kapcsolatuk – foglalta össze a Blikk.

Megtörtént az is, hogy felbontották az eljegyzést. Úgy tűnik viszont, hogy stabilizálódott kapcsolatuk, hiszen már az egy éves házassági évfordulójukat ünneplik. Ennek alkalmából megosztottak néhány képet arról, hogy hogyan töltötték az évfordulót.

„Megkésett évforduló Montecitóban”

– írta a bejegyzésben Tímea, és az Instagram történetében leírta, hogy vágyik egy második, nagyobb esküvőre is. Azt is elárulta, hogy mikorra tervezik.

„Lesz majd nagy esküvő is, ha sikerül/nek a baba/ák. Ez a „polgári” rész volt”

– írta az Instagram-oldalán.

Már az esküvő helyszínét is kinézték. A tengerpart közvetlen szomszédságában lévő amerikai helyszín tele van virágokkal, hatalmas kerttel és medencével is rendelkezik. A fotók alapján arra lehet következtetni, hogy Andy Vajna özvegye az elmúlt évek során már többször járt a hotelben.

Kapcsolódó: Vajna Tímea sem az a szégyenlős típus: Mutatjuk a legfrissebb bikinis fotósorozatát

Nagyon szeretne gyermeket

Mint az ismert, Vajna Tímea már nagyon régóta szeretne kisbabát. Azonban többszöri, fájdalmas próbálkozások ellenére sem jött össze eddig nekik. Volt már, hogy várandós lett, de elvesztette a kisbabát. Szeptember arról is írt, hogy már 14 hormonkezelésen esett át, ezért a jövőben már csak más lehetőségekkel folytatják tovább a próbálkozást, mivel a saját szervezetét is veszélyeztetheti ennyi kezelés. Így inkább egy béranya vagy örökbefogadás segítségével válna szülővé.

Kapcsolódó: Vajna Tímea begőzölt: „Elegem van, hogy a férjem halála óta az életem állandó harc és hogy dolgoznom kell. Még a saját házam is nekem kellett kitakarítanom”

View this post on Instagram

A post shared by Timea Palacsik Rathonyi (@timeavajna)