Azahriah ezért nem akar zsűrizni tehetségkutatókban:„Hányinger volt a színfalak mögé betekintés”

Visszautasította a tévés tehetségkutatóból érkezett felkérést.

Azahriah ezért nem akar zsűrizni tehetségkutatókban:„Hányinger volt a színfalak mögé betekintés”

Azahriah az elmúlt években a magyar zenei élet egyik legnépszerűbb fiatal hírességévé vált. A májusi Aréna-koncertjének jegyértékesítésekor 2023 októberében annyira gyorsan elfogytak a jegyek, hogy három koncertre is meg kellett nyitni a jegyvételi lehetőséget. Egy friss interjúban Azahriah elárulta: tehetségkutató műsorban is szerepel.

Érthetően elérte a kérdés, hogy egy ekkora hírességet miért nem látunk szerepelni tévéműsorokban, azokon belül is: Azahriah egy tehetségkutató produkcióban zsűritagként szerepben.

Azahriah nem kér a tehetségkutatóból

Azahriah-t a Valami Amerika sorozatban láthattuk kizárólag tehetségkutatóban: ő énekelte a széria főcímdalát, és az ő ötlete volt, hogy szerepelne is benne, így végül versenyzőt alakított. A kereskedelmi csatornákon futó tehetségkutatókban viszont nem akarna szerepelni, pedig felkeresték már ezügyben.

A napokban felkerült Jólvanezígy című YouTube-műsor vendégeként beszélt a témáról, ahol szóba került Tóth Gabi is, aki 16 évesen a Megasztárral került be a show-biznisz világába, és azóta is, folyamatosan tévéműsorokból keresi a kenyerét:

„- Most nem tudom, hol szerepel, vagy hol zsűrizik, de amikor valaki a megélhetését ilyen régóta ezeken a helyeken… Csak pár alkalom volt, amikor én betekintést nyertem a színfalak mögé, és már az hányinger volt. Szerintem világszinten rossz a tévének a hozzáállása, de Magyarországon még inkább. Meg annyi rosszindulatú szar arc van, aki felső pozícióban van, és oszt ki mindenkit.”

Azahriah egyszer már majdnem szerepelt egy tehetségkutató műsorban

Elárulta, egyszer őt is megpróbálták beszervezni egy ismert tévés tehetségkutató zsűrijébe, arra már nem emlékszik, pontosan melyikbe, de rögtön elutasította, amikor megismerte a feltételeket:

„- Volt egyszer valamilyen zsűri, tényleg nem tudom már, melyiké. A menedzsment mondta, hogy van ilyen, én meg jeleztem, hogy vállalnám. Kérdezték, nem lenne-e arcon köpés, mire azt mondtam, hogy szerintem a zsűrizés pont olyan dolog, amikor felülkerekedek azon, hogyan állok a tévéhez, és egy ilyen műsorhoz a személyemmel még talán hozzá is tudnék adni valamit, fasza véleményeket mondanék. (…)

– Én tényleg nagyon csak a zenét nézném, azt kritizálnám akár kegyetlenül is. Lettem volna erre, csak aztán adtak egy szerződést, és abból látszott, hogy milyen megkötések, kötelező interjúk vannak. Mondtam, menjetek akkor máshova, keressetek mást.” – közölte az énekes.

Forrás: Femina.hu