Lépett a hatóság a szolnoki kalandparkban történtek miatt.

Gyanúsítottként hallgatta ki a hatóság azt a karateedzőt, aki pár hete bántalmazott egy rá bízott kisfiút a szolnoki kalandparkban. A Magyar Nemzet úgy tudja, kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt kellett asztalhoz ülnie Agócs Tibornak a hatóság embereivel. Az edző mellesleg nemrég tért vissza külföldi nyaralásából.

Mi történt pontosan?

Megdöbbentő esetet rögzített a hetekben a szolnoki kalandpark egyik kamerája. Egy felügyelő az egyik rá bízott gyermek alá rúgott, utóbbi pedig fejjel a földre esett. A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a közösségi oldalán arról tájékoztatott, hogy feljelentést tettek a történtek miatt.

Mint kiderült, a jászberényi Yakuzák SE elnöke volt az, aki kegyetlenül elbánt a kisgyermekkel. A kalandparkba is egy jászberényi csoportot kísért az Y Akadémia által szervezett nyári, napközis tábor keretében.

Kapcsolódó: „Combost vagy gyomrost kérsz büntetésnek?” – kérdezte rendszeresen a szolnoki kalandparkban rugdosódó karateedző a gyermekektől (+videó)

A jászberényi képviselő-testület a bántalmazó Agócs Tibor önkormányzati kitüntetését nemrég visszavonta. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság július 19-én arról tájékoztatott, hogy garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás ügyében.

A nyomozók haladéktalanul megkezdték a körülmények tisztázását a sértett és az elkövető kilétének megállapítása érdekében. Beszerezték az adatokat, elemezték a kamerafelvételeket és tanúkat hallgattak ki. A nyomozási cselekmények eredményeként a feljelentést követő napon megállapították a sértett gyermek személyazonosságát, és kétséget kizáróan beazonosították az elkövető kilétét is – részletezték.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Kapcsolódó:

Sokkoló: Nem hagyta abba a bántalmazást a szolnoki kalandparkban Agócs Tibor – előkerült a hosszabb videó