Nem flancolnak mindig.

Katalin hercegné és Vilmos herceg arról is ismert, hogy a lehető legnormálisabb gyermekkort biztosítják három gyermeküknek a királyi családban keretein belül. Egy most megismert sztori csak megerősítette, hogy mennyire átlagos tud lenni Katalin – a szó legjobb értelmében.

Hiába a magángép és sofőr, néha mást választanak

Katalin hercegné és Vilmos herceg rendelkezésére státuszuknál fogva magángépek és sofőrrel ellátott autók állnak, de ők sokszor inkább visszafogottabb közlekedési módot választanak. A herceg például szívesen ül vonatra, amikor Londonhoz közeli helyszínre utazik. A hercegnéről és gyermekeiről pedig most egy aranyos történet látott napvilágot.

A királyi család hagyománya, hogy augusztusban mindannyian Skóciába utaznak, hogy együtt töltsenek időt, és a lehető legjobban kihasználják a nyarat. A néhai II. Erzsébet királynő a balmorali kastélyban látta vendégül szeretteit, és ezt a hagyományt Károly király is folytatja.

Tekintettel Katalin hercegné rákkezelésére, nem tudni, hogy Vilmosék családja idén csatlakozik-e a többiekhez. De ha mégis, akkor valószínűleg a költségvetésbarát közlekedési eszközt választják majd – meg is mondjuk, miért tippelnek erre sokan.

2022-ben a hercegnét két legkisebb gyermekével, Saroltával és Lajos herceggel látták egy Skóciába tartó repülőn. Egyik utastársa szerint Katalin jó benyomást keltett, az élményről a TikTok-on mesélt:

„Egy Skóciába tartó járaton Kate Middleton, két gyereke, a dadus és biztonságiak ültek, két sorral előttem. Kaphatott volna egy magánrepülőt vagy helikoptert, de ő nem azt választotta. Az út felénél felállt, hogy elhozza a lánya iPadjét.

Lenyűgöző volt, még rám is mosolygott, miközben visszanézett a mögötte lévő sorba, hogy a fiával beszélgessen. A fedélzeten senki sem készített fényképeket vagy videókat. Csak egy anyuka volt, aki nyaralni viszi a gyerekeit a nagymamához, de persze a fedélzeten nagy volt a zsongás.”

Katalin és Vilmos herceg ritkán ölelkezik a nyilvánosságban.

Megjelenései nyomán most sokan találgatják, hogy hamar visszatér-e munkájához Katalin, de júniusban azonban a hercegné megerősítette, hogy még nincs „túl a nehezén”, és vannak „jó és rossz napjai”.

A Kensington-palota szóvivője júniusban pedig azt nyilatkozta: „akkor fog visszatérni a munkába, amikor zöld utat kap az orvosoktól”. De ha el tud majd utazni Balmoralba, hogy a családjával együtt töltse a kirándulást, az újabb biztosíték lesz arra, hogy a hercegné gyógyulása jó irányba halad.

Forrás: glamour.hu