Jakab Péter nagyon fontos dologra kéri Magyar Pétert, a kormány bukása múlhat rajta

Most kell lépni a Nép Pártján szerint.

Jakab Péter nagyon fontos dologra kéri Magyar Pétert, a kormány bukása múlhat rajta

A Nép Pártján elnöke azt várja Magyar Pétertől, tegyék háttérbe az ellentéteket, és utcai nyomásgyakorlással buktassák meg most a kormányt, mert 2026-ig Orbán rendezheti a sorokat, és elmúlhat az alkalmas pillanat.

Idézzük Jakab Péter üzenetét:

A Nép Pártján nemzeti egységet hirdet a népnyúzó Orbán-rezsimmel szemben!

Az EP-választás eredménye világossá tette, a Fidesz mögül elfogyott a bizalom, s ezzel elfogyott egymillió szavazó is. A kormánypárt válságban van! Most lehet őket megverni. Ha várunk, a határon túliaknak szánt pénzosztással visszarendezik a soraikat. Nem várhatunk!

A Nép Pártján ezért ismét kezdeményezi a parlament feloszlatását, és az előrehozott választás kiírását. Azonban azt is látjuk, ezt egyedül nem fogjuk elérni. Szükségünk van az utca, a tömegek támogatására. Ma egy ember van, aki képes tömegeket megmozgatni. Magyar Péter.

Arra kérem a Tisza Párt elnökét, itt és most a közös célért tegyük félre, ki mit gondol a másikról. Teremtsünk nemzeti egységet a kormányváltásért! Én képviselőként újra benyújtom azt a határozati javaslatot, amelyben kezdeményezem a parlament feloszlatását és az előrehozott választás kiírását. De ennek csak akkor van értelme, ha Magyar Péter egészen addig biztosítja az utca támogatását – demonstrációkat, blokádokat -, amíg a parlament meg nem hajol a népakarat előtt, s fel nem oszlatja önmagát.

Ne várjunk 2026-ig, mert az embereknek se pénzük, se idejük, se egészségük nincs rá. Teremtsünk nemzeti egységet a Fidesszel szemben, s váltsuk le őket most! Aki ezt támogatja, legyen az tiszás vagy DK-s, kössön szövetséget. Minden mást megbeszélünk a kormányváltás után.

Maradok a Nép Pártján!💪🇭🇺


.