Vajon mit szól ehhez majd az énekesnő?

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztus elején bejelentették, hogy 6 együtt töltött év után külön utakon folytatják az életüket. Az énekesnő azóta már többször is nyilvánosan mutatkozott új szerelmével a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencével. A gerlepár az értesülések szerint már együtt is él Szentendrén, így Krausznak el kellett hagynia a családi fészket.

A sztárséf élete azonban nem állt meg, a Blikk friss információi szerint Krausz „hatalmas partira” készül: a lap úgy tudja, a híresség tárgyal a Dancing with the Stars készítőivel, így a jövőben akár a táncparketten is megcsillogtathatja tudását.

A névtelen informátor szerint azonban ennél elegánsabban nem is vághatna vissza Krausz Tóthnak: az énekesnő ugyanis korábban egy táncos vetélkedőn szeretett bele egykori partnerébe, Markó Róbert táncművészbe.

Az értesülések szerint a készítőknek már van elképzelésük, ki legyen Krausz párja a parketten: egy szakmailag elismert, rendkívül dekoratív hölgyet képzeltek el a híresség oldalára. A lap kereste a TV2-t, de egyelőre türelmet kértek, később hozzák nyilvánosságra a táncos show szereplőinek névsorát.

„Már megszoktuk, hogy a hivatalos bejelentés előtti hetekben izgalmas és olykor meghökkentő találgatások látnak napvilágot, ki táncol majd a Dancing with the Stars új évadában. Nagyon örülünk neki, hogy mind a nézők, mind az újságírók részéről töretlen az érdeklődés és a lelkesedés a műsor iránt. A jó hír az, hogy már nem kell sokat várni, hamarosan kiderül, kik a Dancing with the Stars negyedik évadának főszereplői: a hivatalos bejelentést – a tavalyi évhez hasonlóan – a TV2 Play oldalán élőben közvetítjük”

– fogalmaztak válaszukban.