A nap vicce!

Kass Theaz amerikai tiktokker azzal sokkolta a követőit, hogy bejelentette, beperelti a szüleit, amiért azok még a születése előtt nem kértek tőle engedélyt, hogy világra hozhatják-e. A nő a felnőtté válás nehézségeit hozta fel indokként, amiből ő lehet inkább kimaradt volna.

Közben kiderült, hogy ő maga is anyuka, ami előtt sokan értetlenül álltak. Kass Theaz a közösségi oldalán frappáns választ adott az üggyel kapcsolatban, miután látta, hogy sokan összezavarodtak a kijelentésén – írja a The Sun.

„A legutóbbi videómban említettem, hogy elmentem ruhát vásárolni a gyerekeimnek, és sokan megdöbbentek, amikor meghallották, hogy vannak gyerekeim, tekintve, hogy bepereltem a szüleimet, amiért az engedélyem nélkül szültek engem” – kezdte videóját a nő.

„De igen, vannak gyerekeim, de örökbe fogadtam őket. Etikus módon szültem őket” – tette hozzá.

„Tudom, hogy már korábban is mondtam, hogy etikátlan dolog gyereket vállalni, de más, ha örökbe fogadsz… Mert nem az én hibám, hogy ők itt vannak” – fejtette ki véleményét a nő.

A TikTok-felhasználó közölte, hogy ő csak megpróbál jó ember lenni azzal, hogy vállalja az anyaság felelősségét, és „segít nekik”.

Majd arra panaszkodott, hogy a szülei nem próbálták meg felvenni vele a kapcsolatot, még születése előtt, hogy kiderítsék, valóban akarja-e, hogy megfoganjon vagy sem.

„Nem egyeztem bele, hogy itt legyek” – viccelődött a nézőkkel.

Kass azzal érvelt, hogy nem volt tudatában annak, hogy felnőtté kell válnia, és munkát kell vállalnia, hogy eltartsa magát.

„És ezért pereltem be őket” – közölte komoly arckifejezéssel.

Majd viccesen arra buzdította a terhes nőket, hogy béreljenek fel egy médiumot, hogy kapcsolatba léphessenek születendő gyermekükkel, és megkérdezzék, hogy „valóban itt akar-e lenni”.

Kass azzal tréfálkozott, hogy „életcéljául tűzte ki”, hogy megtanítja a gyerekeket arra, hogyan pereljék be a szüleiket, „hogy ne kelljen dolgozniuk”.

Az emberek özönlöttek a kommentszekcióba, és próbálták kideríteni, hogy a videó vajon vicc-e vagy sem.

„Te most viccelsz. Viccelned KELL” – írta egy személy. Egy másik megkérdezte: „Ez most komoly?”

Egy harmadik: „Naaaaaaaaah ez nem lehet valódi”, míg egy negyedik hozzászóló: „Hogy sikerült neki perelni, majd gyerekeket örökbe fogadni”.

De egy személy, aki nyilvánvalóan elolvasta a lány életrajzát, amely szerint ez egy „szatíra fiók”, megosztotta: „egy másodpercig elhittem mindent, amit mondott”.

Míg egy másik azt írta: „Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! „Ez komédia, de annyira közel áll a baloldalhoz, hogy ez lehetséges”.

Forrás: Filantropikum.com