A 2024-es év, ami a 8-as egyetemes rezgése alatt áll, számtalan lehetőséget rejt magában: a sikerre, a bőségre, és annak a megvalósítására, hogy saját életünk társalkotói legyünk.

A 2024-es év megköveteli, hogy az önvizsgálat, a kérdezősködés és a vizsgálódás helyét egy sokkal dinamikusabb hozzáállás vegye át: alkossunk, teremtsünk, cselekedjünk.

Egy egyszerű számítással megkaphatjuk ennek az évnek a numerológiai rezgését is, és elkezdhetjük megfejteni azokat az általános témákat, amiket ez magában rejt. 2024 = 2 + 0 + 2 + 2 + 4 = 8. Ezért áll 2024 a 8-as szám rezgése áll, amelynek kollektív energiája mindenkire hatással van.

Lassan, de biztosan elszakadunk a 2023-as év energiájától, le kell vonnunk a tanulságokat. 2023 a 7-es szám egyetemes éve volt, egy olyan év, amely arra sarkallt bennünket, hogy jobban kifejlesszük és elmélyítsük spirituális oldalunkat és kapcsolatunkat az istennel és az univerzummal, önmagunkra és a lelki gyógyulásra koncentráljunk, feldolgozzuk a szenvedésünket és túlhaladjuk azt a növekedés érdekében. 2024 viszont sokkal inkább a konkrét megvalósítás, a manifesztáció ideje.

Ebben az évben konkrétan kell tennünk azért, hogy a vágyaink és ötleteink valóban megnyilvánuljanak. Higgyünk magunkban és az isteni segítségben, idén érezhetjük, hogy visszanyerjük a személyes hatalmunkat.

Ha néhányan mostanában úgy éreztük, mintha kicsúszott volna a talaj a lábunk alól, most alkalmunk lesz összeszedni magunkat, és összerakhatjuk a törött vagy hiányzó darabokat. Lehet, hogy néhányan az elmúlt években elvesztettünk valami értékeset az életünkben (vagy valakit, aki fontos volt a számunkra), azok számára segíthet, hogy 2024 visszaad valamit, és segít megérteni, hogy mindennek, ami történik, értelme van. 2024 bizonyos értelemben a visszavágás ideje, amely új élményekkel pótolja a hiányokat, gyógyító erejű.

Ezért ne habozzunk átvenni a saját életünk irányítását, kérjük a felsőbb erőket ennek sikeres megvalósításához. A 2024-es év energiája egyáltalán nem passzív, ezért nem szabad egyszerűen csak várnunk a „sült galambot”.

A 8-as a kiválóság és a maximalizmus száma is, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne hibázzunk, és ne valljunk kudarcot, de ne helyezzünk magunkra indokolatlanul nagy nyomást. Elég, ha minden tőlünk telhetőt megteszünk, és a dolgok a számunkra legkedvezőbben alakulnak majd.

A 2024-es év energiája tehát dinamikusabb, mozgékonyabb, ami arra ösztönöz, hogy építsünk és újjáépítsünk ott, ahol szükséges. Azonban mindezt nem megfeszített erővel kell tennünk, hanem jókedvvel és örömmel. Mindennek, amit ebben az évben teszünk, igazi ünnepnek kell lennie, annak bizonyosságában, hogy megkapjuk, amit megérdemlünk.

A 8-as szám két függőlegesen összefonódó hurokból tevődik össze, mintha összeköttetést teremtene az anyagi, kézzel fogható és a láthatatlan világok között, a kezdet és vég között. A 8-as tökéletesen szimmetrikus, és az akadálytalan áramlás benyomásával társul, akár az energiára, az anyagi jólétre, akár a bölcsességre irányul. Tökéletesen kiegyensúlyozott, így ebben az évben nincs más választásunk, mint lehorgonyozni a harmóniában, tudva, hogy minden megfelelően alakul.

Ha megfordítjuk, a 8-as szám a végtelen jelévé válik. A 8-as szám kapcsolatot teremt a fent, a lent, a külső és a belső között. Ezért, ha kiegyensúlyozva használjuk ezt az energiát, bármilyen szinten átalakíthatjuk az életünket.

De vigyázzunk, múltbeli tetteinknek, gondolatainknak hatásai nem múlnak el nyomtalanul. A 8-as egyetemes rezgése alatt álló évben a karmikus egyensúlyok és az ok-okozat törvénye sokkal intenzívebben érvényesülnek, ezért igyekezzünk karmikus adósságoktól, múltbeli hibáinktól megszabadulni ezen az éven. Legyünk jobban tudatában tetteink és viselkedésünk következményeivel, melyek néha olyan módon térnek vissza hozzánk, amire nem is számítottunk. Törekedjünk jócselekedetekre már az év elejétől, bocsássunk meg és kérjünk bocsánatot, tegyük jóvá a hibáinkat, ahol csak tehetjük, és lépjünk megtisztultan, karmikus adósságok nélkül ebbe az új évbe.

Asztrológiai megközelítés alapján a 8-as számot a Szaturnusz, az idő és a karma bolygója uralja. Amikor nem vállaljuk a munkát, amit valamilyen vágy, lecke vagy áldozat teljesítéséhez kell megtennünk, és szeretnénk kihagyni bizonyos lépéseket, valahogy „kicselezni” a dolgok menetét, a Szaturnusz késleltetni fogja a jutalom megérkezését.

Ahhoz, hogy valóban sikerrel járjunk, felelősséget kell vállalnunk, és gyakorolnunk kell vezetői képességeinket is. Azt se felejtsük el, hogy 2024-ben a Szaturnusz a Halak jegyében áll, így talán a vágyainkat és álmainkat is érdemes egy kicsit felülvizsgálnunk, és megbizonyosodnunk arról, hogy azok valóban összhangban állnak a valósággal.

Forrás: filantropikum.com

Kiemelt kép: pexels.com