Napi horoszkóp: február 1: A Hold új csillagjegybe lép, amely az egész hétre kihatással lesz

Ma az erős érzelmeken a hangsúly.

Napi horoszkóp: február 1: A Hold új csillagjegybe lép, amely az egész hétre kihatással lesz

Napközben a Hold még a kiegyensúlyozott Mérlegben tartózkodik, este pedig már a Skorpióban lesz, ami szenvedélyt jelez. Napi horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos (03.21.-04.20.)
Ma este lép át a Hold a Skorpióba, ami szenvedélyes estét tartogat. Lehet ez akár szerelmi szenvedély, de veszekedésre való alkalom is, remélhetőleg, inkább az előbbi. Ajánlatos azért elkerülni a megjegyzéseket kényes kérdésekben, mivel egy apró szikra is elég a robbanáshoz.

Bika (04.21.-05.20.)
Csak este vált jegyet a Hold, így még ma is fokozottan érzékeny leszel a stílusra amivel az egyének feléd fordulnak, és mint tudjuk, a stílus maga az ember. Jó ötlet lehet kulturális programra benevezned: menj színházba, moziba, kiállításra, koncertre! Ezeket most különösen fogod értékelni.

Ikrek (05.21.-06.21.)
Egy olyan kérdés kerülhet felszínre a környezetedben, amely lelkileg is közelről érint és amiben nehéz megőrizned a nyugalmadat. Ha azonban azt gondolod, hogy attól bármi is jobb lesz, hogy vitába szállsz valakivel, akkor nagyot tévedsz.

Rák (06.22-07.22.)
Légy ma picit óvatosabb, bármilyen döntésről is legyen szó, mert nem biztos, hogy minden információnak a a birtokában vagy. Ma nem minden az aminek látszik, így nehéz küldetés teljesen megfontoltan választani.

Oroszlán (07.23-08.22.)
Vigyázat, ármánykodók a közelben! Csütörtökön rosszindulatú pletykákat terjeszthetnek és lehet, hogy megpróbálnak téged is bevonni az ügybe. Kezeld inkább távolságtartással, ha ma egy szenzációs hírt osztanak meg veled és addig ne hidd el, főleg pedig ne add tovább, míg meg nem győződtél annak igazáról.

Szűz (08.23-09.22.)
Csütörtökön fokozottan ügyelj arra, hogy ne légy túlságosan elfoglalt, mivel nagy az esélye annak, hogy egy váratlan esemény kellemetlenségeket okozhat. Hagyj annyi mozgásteret a napodban, hogy egy ilyen helyzetet könnyedén kezelhess.

Mérleg (09.23-10.22.)
Nagyon diplomatikus vagy, és egyébként is igyekszel mindenkivel jó viszonyt ápolni a környezetedben, de azért még neked is vannak az életedben elvarratlan szálak… Ma jó alkalom kínálkozik arra, hogy egyet ezek közül tisztába tegyél, amihez mindössze annyira van szükség, hogy kedvesen fordulj valaki felé.

Skorpió (10.23-11.22.)
Csütürtökön a szavaidnak nagy súlyuk lehet, emiatt légy fokozottan körültekintő és óvatos, hogyan fogalmazol. Vedd figyelembe, hogy a másik milyen hangulatban van, és igyekezz megfelelő hangot megütni vele. Ha tanácsot, vagy utasítást kell adnod, vigyázz arra, ne érezze tűnjön úgy, hogy parancsolgatsz neki.

Nyilas (11.23-12.21.)
Csütörtökön légy nagyon óvatos, mivel feszültebb lehet a légkör a környezetben, mint azt hinnéd. A mélyben szunnyadó megoldatlan gondok és a bizonytalanság most mindenkire hatással van, és könnyen túlcsordulhat az a bizonyos pohár.

Bak (12.22-01.20.)
Te nagyon erőteljesen tudod képviselni az álláspontod, és ilyenkor hajlamos vagy azt gondolni, hogy a véleményed az egyetlen igazság és nagyon nehezen fogadod el, valaki más álláspontját egy kérdésben. Ma próbálj picit rugalmasabb hozzáállást felvenni!

Vízöntő (01.21-02.18.)
Csütörtökön akár egy elfojtott harag, vagy elnyomott feszültség törhet fel benned, így jobb ha előre felkészülsz egy ilyen szituációra, és akkor kordában tarthatod mindezt. A legjobb, ha becsatornázod az érzésedet valamilyen kreatív tevékenységbe.

Halak (02.19-03.20.)
Este már víz elemű jegybe lép a Hold és ez téged egy cseppet bizonytalanná tehet. Próbálj meg a lényegre koncentrálni, és ne engedj az érzelmi hullámoknak. Délután egy kellemes hír érkezhet, ami felvidít.

Forrás: astronet.hu

Képek: pexels.com